Vind (té) gekke vergaderplekken via OrigineelVergaderenEffectief vergaderen vraagt om een inspirerende omgeving en dat maakt dat de behoefte naar creatieve en ‘anders dan anders’ locaties groter is dan ooit. OrigineelVergaderen.nl is een nieuw, online platform dat hierop inspringt met té gekke vergaderplekken die je een instant ‘WOW’ gevoel geven.

Van boomhut tot watertoren en van een voormalige gevangenis tot zandtrechters. Op OrigineelVergaderen.nl vind je de leukste locaties voor een succesvolle vergaderingen, teambuilding, workshops of andere zakelijk evenement.

Alle locaties op het platform zijn ‘Officieel Origineel’ en wijken dus af van het standaard vergaderhok in een saai kantoorgebouw. Kies voor bijzondere locaties in de natuur, aan de kust, op het water of in het bos. Maar ook in de stad vind je een groot aanbod van nog nauwelijks ontdekte (té) gekke vergaderplekken. Voor elke stijl en binnen elk thema vind je een passende vergaderlocatie. OrigineelVergaderen heeft het meeste unieke aanbod van vergaderlocaties in Nederland. 

Origineelvergaderen.nl