Parc Broekhuizen winnaar 'Leading Design Hotel' World Travel Awardsâ„¢ 2018Tijdens de 25ste editie van de World Travel Awards™ is Parc Broekhuizen onderscheiden met een award in de categorie 'Netherlands' Leading Design Hotel 2018'. De winnaars van de prestigieuze prijzen werden afgelopen weekend in Athene, Griekenland, bekend gemaakt tijdens de World Travel Awards™ Europe Gala-ceremonie.

Het landgoed Parc Broekhuizen in Leersum werd dit jaar in drie verschillende categorieën genomineerd voor de World Travel Awards™ 2018: Europe's Leading Boutique Hotel, Netherlands' Leading Boutique Hotel, Netherlands' Leading Design Hotel, waardoor het landgoed zich in korte tijd al kan meten met het beste van Europa.

Eind vorig jaar werd Parc Broekhuizen ook al onderscheiden met een award voor het deisgn met een prijs voor 'Best Hotel Design' tijdens de Entree Awards 2017, Het interieur is gestyled door interieur architect Judith van Mourik.

Sinds 1993 zijn de World Travel Awards “de barometer” voor prestaties in de toeristische branche wereldwijd. De winnaars worden gekozen via publiekstemmen via internet en expert-stemmingen uit de sector wereldwijd. Volgens de Amerikaanse krant The Wall Street Journal worden deze beschouwd als de 'Oscars’ voor professionals in het toerisme. Een volledige lijst met nominaties is online beschikbaar.

Over Parc Broekhuizen
Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Een imposante locatie met prachtige gebouwen waar verleden en heden samenkomen. Het landgoed is al honderden jaren oud, maar de inrichting is modern met respect voor de historie. Parc Broekhuizen is een grote culinaire en visuele ontdekking. Landgoed Broekhuizen in Leersum herbergt het restaurant Voltaire, vergaderruimtes, trouwzalen en 22 hotel suites, als mede uit een koetshuis (voor evenementen tot 300 personen) en een orangerie. De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob-Jan Boerma is vanaf september 2017 verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het landgoed en het bijbehorende restaurant Voltaire.
www.parcbroekhuizen.nl