Vergaderen in de moestuin van EIGENTIJDSERFNieuw bij vergaderlocatie EIGENTIJDSERF is de moestuin met kas. De moestuin is het domein van de keukenbrigade, Gert-Jan en Dennis, maar biedt vooral ook inspirerende ruimte voor gasten. Pak een kussen en neem plaats op de robuuste zitjes tussen de bossen verse kruiden of trosjes tomaten. De moestuin is een hele fijne plek om je te laten inspireren, even te ontspannen of om te genieten van een moestuin-momentje.

In april werd de start gemaakt voor de aanleg van de moestuin. De grootste uitdaging was de kas die volledig opnieuw is opgebouwd uit delen van oude kassen uit de tuinbouwindustrie. Begin mei werden de zaadjes gepland maar inmiddels zijn de eerste kroppen sla al geoogst voor het diner.

Moestuin-momentje

Voor wie op zoek is naar een leuke break kan kiezen voor een moestuin-momentje. Op basis van wat er beschikbaar is in de moestuin wordt er in de keuken een heerlijke hartige snack bereid. Het moestuin-momentje wordt bij de zitjes in de moestuin geserveerd zodat een groep echt even uit de bijeenkomst stapt. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een uitgebreide lunch in de moestuin.

Proef het in de keuken

Op EIGENTIJDSERF draait alles om de natuur; zo ook bij het kiezen van de ingrediënten. Er wordt gekeken naar de manier waarop een bijenvolk zijn voedsel verzamelt, namelijk lekker lokaal. Chef Gert-Jan kiest het liefst voor producten die zo min mogelijk kilometers hebben moeten afleggen van de leverancier naar het bord. Groenten en kruiden uit eigen tuin zijn dan ook een mooie aanvulling op de selectie lokale leveranciers.

EIGENTIJDSERF, verblijf in de kracht van de natuur

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven. Hier midden in de Brabantse natuur word je geïnspireerd om tijdens een bijeenkomst gebruik te maken van de grote bostuin. Bij EIGENTIJDSERF geloven ze namelijk dat frisse lucht bijdraagt aan vernieuwde ideeën. Daarnaast zit er achter al dat ontspannen groen een bron van wijsheid verscholen. Om dit te stimuleren zijn er in de bostuin verschillende zitjes, hangmatten en boomhutten te vinden. Is het weer wat minder, dan is er ook binnen genoeg te ontdekken.

Informatie over de auteur

K. Geurts | Communicatie & P.R. manager | 0736580400 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Eigentijdserf | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Spreeuwelsedijk 9
5091KS
Westelbeers
Nederland

Content van deze auteur

De Brabantse Haringparty
Vergaderen in de moestuin van EIGENTIJDSERF
5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen
Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen klaar om gasten te ontvangen
Wat is uw stijl? 11e arrangement gratis