5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize BergenOp woensdag 13 juni vindt alweer de 5e editie plaats van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen. De Brabantse Haringparty is een avond voor Brabantse ondernemers georganiseerd door Kiwanis Vught waarbij de veiling van items voor het goede doel centraal staat.

Het eerste vaatje haring en andere interessante kavels worden op komische wijze onder de aandacht gebracht door veilingmeester Hans Tervoort. Een goed glas wijn, smaakvolle hapjes en een live optreden mogen op dit evenement bij Landgoed Huize Bergen natuurlijk niet ontbreken.

Netwerken op niveau

Er zit een zichtbaar stijgende lijn in de vaste groep Brabantse ondernemers die dit exclusieve event jaarlijks weet te vinden. Het evenement wordt om 17:00 geopend door burgemeester Van de Mortel waarna er onder het genot van een hapje en een drankje tot 21:00 genetwerkt kan worden op niveau. Het traditionele haringhappen zal op deze avond uiteraard niet ontbreken.

Veilingmeester Hans Tervoort

Naast elkaar ontmoeten in een unieke ambiance wordt De Brabantse Haringparty georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. Alle opbrengsten komen dit jaar ten goede aan de Stichting Kiwanis Fonds Vught en Stichting Jeugdfonds Vught. Centraal hiervoor staat de veiling die door de Bossche cabaretier Hans Tervoort op aangename wijze geleid zal worden. Onder andere een bronzen sculptuur van Renée van Leusden, een rondleiding bij Brabantweer Vught en natuurlijk het vaatje nieuwe haring behoren tot de kavels. De harington is speciaal voor deze gelegenheid op authentieke wijze vervaardigd door de kuiper van het Zuiderzee Museum Enkhuizen.

Live optreden Hans Dulfer

Bij een heerlijke voorjaarsavond hoort muziek. Na het verloop van de veiling wordt het evenement muzikaal afgesloten met een live optreden van Hans Dulfer & band.

Sponsorpakketten en kaartverkoop

Wilt u Kiwanis helpen bij de organisatie van dit evenement en zo een bijdrage leveren aan een grotere opbrengst voor de goede doelen dan zijn er speciale sponsorpakketten. Meer informatie over kaartverkoop en sponsorpakketten is te vinden op www.brabantseharingparty.nl.

Informatie over de auteur

K. Geurts | Communicatie & P.R. manager | 0736580400 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Eigentijdserf | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Spreeuwelsedijk 9
5091KS
Westelbeers
Nederland

Content van deze auteur

De Brabantse Haringparty
Vergaderen in de moestuin van EIGENTIJDSERF
5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen
Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen klaar om gasten te ontvangen
Wat is uw stijl? 11e arrangement gratis