Succesvolle eerste editie ‘Leiden on Tour’ in het LUMCOp dinsdag 27 maart organiseerde Leiden Convention Bureau (LCB) samen met haar partners de eerste editie van Leiden on Tour! Leiden on Tour is een aanvulling op de reeds bestaande inspiratiedagen waar ‘event organisers’ mee op stap genomen worden door Leiden. Tijdens Leiden on Tour zoekt Leiden Convention Bureau samen met haar partners de beoogde doelgroep zelf op. De primeur ging naar het LUMC waar vele secretaresses en managementondersteuners van het LUMC en het Leiden Bio Science Park een kijkje konden komen nemen.

Vooraf hadden zich ruim 50 deelnemers aangemeld. Zij konden onder het genot van een broodje rondlopen op het Boerhaave plein in het LUMC en zich laten informeren over alle mogelijkheden rondom het organiseren van congressen en evenementen in Leiden en regio.Niet alleen door het Leiden Convention Bureau, maar ook door de vele aanwezige partners. 

Succesvol concept
Het animo voor deelname aan Leiden on Tour aan de partnerzijde was ook groot. Maar liefst 13 partners schreven zich in voor dit nieuwe concept. Met vele partners op de wachtlijst, kijkt het Leiden Convention Bureau nu naar een verbreding van Leiden on Tour. 
Voor alle aanwezigen, zowel deelnemers als partners, bleek de middag zeer effectief. Deelnemers krijgen in relatief korte tijd, veel informatie. De partners van Leiden Convention Bureau hebben de mogelijkheid om, in korte tijd, veel geïnteresseerden een update te geven over de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het organiseren van congressen en evenementen in Leiden en regio.Naast alle intensieve gesprekken, kon er bij binnenkomst meegespeeld worden met een prijsvraag:  “Raad het aantal sleutels in de kom en win!”. Hiermee waren mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de partners, waaronder een tegoedbon voor de Mayflower

Escaperoom van de Pieterskerk.
Met dank aan alle positieve feedback kan geconcludeerdwordendat de eerste editie van Leiden on Tour een groot succes was. Meer informatie over Leiden Convention Bureau is te vinden op leidenconventionbureau.nl.

Deze eerste editie is mede mogelijk gemaakt door Boerhaave Nascholing, CORPUS 'Reis door de mens', Pieterskerk Leiden, Holiday Inn/ECC Leiden, Hooglandse kerk, Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal en Leiden Convention Bureau. 
Naast de bovenstaande aanbieders waren ook Escaperoom071, Boutique Hotels van Leyden, Kookerij Culinary College, st. PIERRE, Van der Linde Catering, Van der Valk Hotel en Hilton Garden Inn aanwezig.