Ovation Holland nieuwe special events partner RAI AmsterdamOvation Holland, de DMC tak van MCI, versterkt zijn banden met RAI Amsterdam als Special Events partner. De twee bedrijven, beiden gevestigde spelers in de lokale markt, bundelen hun krachten en creëren een sterk partnerschap om aan de groeiende vraag van klanten tegemoet te komen.

Door een combinatie van zowel lokale als wereldwijde expertise en een breed scala aan diensten, is de samenwerking tussen RAI Amsterdam en Ovation Holland een perfecte combinatie die een one-stop-shop oplossing creëert.
Als DMC (Destination Management Company) partner, die alle off-site evenementverzoeken afhandelt, is Ovation Holland de lokale expert voor zowel Amsterdam als haar omgeving. Binnen de naam Special Events vallen alle diensten van Ovation Holland, de vaste partner van RAI Amsterdam sinds 1 januari 2016.
Door deze nieuwe samenwerking zal Ovation Holland vanaf nu ook gaan opereren vanuit de RAI Amsterdam, waardoor het team dichter bij de klant komt te staan. Zo kan Ovation Holland meer waarde toe gaan voegen en kan het voortbouwen op de expertise van de collega's van RAI Amsterdam.

Bart van der Heijden, Directeur Cliënts RAI Amsterdam: "Onze langdurige relatie bereikt een nieuwe mijlpaal. Met het volledige servicepakket van Ovation Holland / MCI Amsterdam willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Ik kijk hier erg naar uit!”
Peter-Willem Burgmans, Managing Director van Ovation Holland / MCI Amsterdam, vult aan: "We zijn erg trots om onze sterke relatie met RAI Amsterdam te intensiveren. Via deze samenwerking zullen we kennis en expertise combineren om toegevoegde waarde te creëren voor de externe en interne klanten van RAI Amsterdam.Met deze samenwerking kunnen we de klant van a tot z faciliteren met het leveren van alle benodigde diensten in deze snel veranderende wereld van live-experiences."

Een wereldwijd netwerk
Door de samenwerking met Ovation Holland krijgt RAI Amsterdam toegang tot een wereldwijd netwerk van experts met verschillende achtergronden in zowel de institutionele als de zakelijke wereld. Ongetwijfeld zal dit verenigde front de bedrijfsgroei verder bevorderen.