De Broeierd en City Hotel Hengelo van Hampshire hotels naar Eden HotelsHotel de Broeierd Enschede en City Hotel Hengelo zijn vanaf 12 februari onderdeel van Eden Hotels. De hotelgroep van de familie Dijkstra, waarvan de naam na het overnemen van Hampshire Hotels naar de achtergrond verdween, legt de nadruk op de individuele hotels en hun lokale karakter. Eden Hotels bestaat uit dertien hotels in Nederland, waaronder deze twee in Twente.

General Managers Martin Meijer van Hotel de Broeierd en Marieke Dooren van City Hotel Hengelo hebben de leiding over hotels die weliswaar onderdeel zijn van Eden Hotels, maar vooral hun unieke, regionale karakter uitdragen. Een laagdrempelig thuisgevoel, persoonlijke aandacht en de hoogst mogelijke gastvrijheidsstandaard staan daarbij meer dan ooit centraal.

Het gaat om de gast
Het familiebedrijf Eden Hotels is geen merk dat haar naam van de daken schreeuwt. Het gaat namelijk om de gast. Die moet worden verwend – met goede bedden, perfecte service en persoonlijk advies van de medewerkers dat het gevoel geeft bij een vriend op bezoek te zijn. Waar kun je goed winkelen, wat is de nieuwste culturele hotspot en welke lokale tips mag je niet missen? De hotelmedewerkers komen uit de buurt en kennen dus de ins en outs. De hotels voeren hun eigen naam en worden zo teruggeven aan de regio en de General Manager. Zodoende biedt elk hotel haar eigen karakter, sfeer en beleving en is ondertussen onderdeel van de Eden Hotels – een familiebedrijf dat het net even anders gaat doen.

Hotelfamilie
Léon Dijkstra, Directeur van Eden Hotels, is blij dat hij het lokale ondernemerschap weer centraal kan zetten: “Het begon allemaal in 1947, toen mijn opa een hotel in Tzummarum kocht. Vanaf dat moment was mijn familie, eerst onder leiding van opa Doede, toen van vader Sjoerd en nu van mij, een hotelfamilie. In 1977 kocht mijn vader het Eden Hotel aan de Amstel in Amsterdam en zo kwam Eden
voor het eerst bij ons bedrijf binnen. Ik was meteen aan die naam gehecht en we kozen het in 1999 als merk voor onze groep van drie hotels. Dat Eden Hotels nu, twintig jaar later, dertien hotels omvat vind ik geweldig. We bieden onze gasten echt iets bijzonders op prachtige locaties door heel Nederland. De hotels zijn al jaren onlosmakelijk verbonden met de stad of regio waar ze staan en als onderdeel van Eden Hotels worden ze allemaal lekker eigenwijs, fris en uniek. Zo garanderen we onze gasten de best mogelijke reiservaring!”

Over Eden Hotels
Eden Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat bestaat uit 19 eigen hotels met een uniek eigen karakter. De hotels zijn ondergebracht bij drie gerenommeerde hotelmerken: Eden Hotels, Hampshire Hotels en Holiday Inn. Elk hotel is onlosmakelijk verbonden met de buurt en het lokale leven. De dertien Eden Hotels binnen de totale groep zijn American Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Rembrandt Square Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Hotel de Broeierd Enschede, Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden en Hotel Mooi Veluwe Putten.

Zie voor meer informatie ook www.eden-hotels.nl, www.hoteldebroeierdenschede.com en www.cityhotelhengelo.com

Foto: GM’s Marieke Dooren en Martin Meijer vieren de naamswijziging met hun hotelcollega’s
 

Informatie over de auteur

Elvira Wilthagen | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
The Manor Amsterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Linnaeusstraat 89
1093 EK
Amsterdam
Nederland

Content van deze auteur

The Manor Amsterdam: Het echte Amsterdamse gevoel
Dankzij onze gemoedelijke sfeer komt de zakelijke gast écht tot rust
Nieuw bij Eden Hotels: yoga in je hotelkamer
Renovatie en bijzondere uitbreiding The Lancaster Hotel Amsterdam
Upgrade voor The Lancaster Hotel en American Hotel
Eden Hotels, een nieuwe oude naam
De Broeierd en City Hotel Hengelo van Hampshire hotels naar Eden Hotels
Eden Hotels is terug