De genomineerde locaties van de Nationale Meeting Award zijn bekend!Terwijl de champagnekurken klonken tijdens Oud & Nieuw, sloot om exact 0:00 uur de eerste ronde van de Nationale Meeting Award 2018. In totaal wisten 73 locaties de eis voor nominatie te behalen, door minimaal tien nieuwe reviews van gasten op MeetingReview.com te behalen. Deze 73 locaties scoorden met de goede waardering het beste op het gebied van klantwaarding en zijn door naar ronde 2 van de Nationale Meeting Award. Van harte gefeliciteerd!

Bekijk hier de volledige lijst van locaties die door zijn naar ronde 2.


Ronde 2: objectieve kwaliteitscontrole
De 73 genomineerden zullen in ronde 2 worden onderworpen aan een objectieve kwaliteitscontrole, die zal bestaan uit open en gesloten vragen over ondernemerschap, gastvrijheid en kwaliteit. De deelnemende locaties hebben tot 31 januari de tijd om de vragen te beantwoorden. De antwoorden zullen door de vakjury worden beoordeeld, waarop vervolgens punten worden toegekend. Deze puntentelling zal uiteindelijk leiden tot een top 3 per categorie. Deze 15 locaties zullen vanaf februari worden bezocht door een onafhankelijke vakjury (ronde 3), waarbij uiteindelijk de beste meeting- en eventlocaties van Nederland zal worden gekozen.

Uitreiking op 12 maart
De award zal op maandag 12 maart worden uitgereikt tijdens een speciaal congres. U bent van harte welkom om deze uitreiking bij te wonen. Meer informatie over het congres en de uitreiking wordt eind januari op de website van de Nationale Meeting Award en Meeting Magazine bekend gemaakt.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award, een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.


Meer informatie
Voor meer informatie over de Nationale Meeting Award verwijzen wij u graag naar www.nationalemeetingaward.nl.