MeetingReview introduceert Quick Reviews voor partnersReviews zijn onverminderd belangrijk bij de keuze van een product of dienst. Maar niet iedereen is er van gediend om naam en e-mailadres te verstrekken om zijn mening te geven en ervaringen te delen. MeetingReview introduceert Quick Reviews voor partners: een beoordelingssysteem dat gast- of klantervaringen verkrijgen eenvoudiger maakt.

Quick Reviews geeft partners de mogelijkheid om hun gasten zonder registratie een score tussen de 1 en 10 te geven. Via een tablet of smartphone wordt door een medewerker persoonlijk gevraagd om een beoordeling te geven over hun locatie of dienst.

De belangrijkste voordelen van Quick Reviews:
-Eenvoudig meer feedback verzamelen
-Geen registratie van de reviewer
-Formulier alleen toegankelijk voor medewerkers
-Slechts één score
-Quick Review-score onderdeel van je totale reviewscore

MeetingReview ziet Quick Reviews als aanvulling op de bestaande geregistreerde reviews, die de beste feedback opleveren. Quick reviews hebben een beperkte weging in de totale reviewscore, namelijk 10%. Elk jaar dient een minimum aan geregistreerde reviews uitgevraagd te zijn om de gemiddelde Quick Review-score mee te laten wegen.
Verkenning van Autoriteit Consument & Markt naar online reviews

Onlangs heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een verkenning gedaan naar online reviews waaraan ook MeetingReview heeft meegewerkt. De eindrapportage (inclusief aanbevelingen) is op de website van ACM beschikbaar. Net als ACM wil MeetingReview de wereld van online reviews toekomstbestendig maken. Onder andere door meer transparantie. MeetingReview vraag expliciet aan haar partners om voor het gebruik van Quick Review een aanvullende gedragsnorm te ondertekenen. Bij oneigenlijk gebruik van het formulier kan het gebruik door MeetingReview worden opgeschort of beëindigd. Het online formulier is beveiligd met een pincode die alleen bekend is bij de partner.

Lodewijk van Grootel, General Manager Postillion Hotel Utrecht Bunnik: “Sinds de invoering van Quick Reviews, kunnen gasten die wat minder tijd hebben toch een review invullen! Het gaat makkelijk en is overzichtelijk. We zijn verheugd om op deze manier nog meer feedback te krijgen”. Sales coördinator Wendy Aarts, Bilderberg Kasteel Vaalsbroek: “Door de Quick Reviews dagelijks op locatie door de zakelijke gast in te laten vullen meten we niet alleen de tevredenheid van de contactpersoon, maar ook direct die van deelnemers aan een meeting of event”.
“We menen dat deze uitbreiding van ons onafhankelijke reviewmodel aansluit bij de wensen van de markt, waarbij vertrouwen in integer samenwerken en handelen voorop staat” aldus Robert Spakman, initiatiefnemer van MeetingReview.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement