Happy guest, happy life!Wist je dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat happy zijn ook goed is voor je gezondheid?

Word jij blij van enthousiaste mensen, het heerlijke eten & drinken en de topfaciliteiten van een bezochte vergaderlocatie wees die dan dankbaar. Waarom? Gelukkige mensen leven langer!

In het Brabantse Uden is vergaderlocatie Meeters gestart met het meten van blijdschap via de door MeetingReview ontwikkelde HAPPY terminal. Partners van MeetingReview kunnen de software gratis gebruiken. Het werkt heel eenvoudig. Er wordt maar één vraag gesteld: Hoe happy ben je?

“Bij Meeters hebben we sinds kort een HAPPY terminal in onze foyer gezet. We zagen de mogelijkheid voorbijkomen in de nieuwsbrief van MeetingReview en ons gehele team was direct enthousiast.

Met name de laagdrempeligheid sprak ons aan. Ons personeel kreeg op de werkvloer al vaak complimenten van gasten, maar vragen of gasten via de website een review willen invullen is soms best lastig. Met de reviewzuil krijgen we veel response. Als een van onze gasten nog een aanvullende op- of aanmerking heeft staan we die graag te woord.

Voor ons is de HAPPY terminal een succes!”, aldus Ymke Henselmans van Meeters.

Ook aan de slag met het meten van happiness onder je gasten?
De kosten voor deze zuil zijn 315 euro en de gebruikte Galaxy Tab A8 is 189 euro.
Stuur dan een mail naar support@meetingreview.com

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement