Is meedoen belangrijker dan winnen?Op vrijdag 4 februari beginnen de Olympische Winterspelen. Het belooft weer een mooi event te worden met veel medailles voor de Nederlandse ploeg. Elke Olympische spelen doen er sporters mee die geen enkele kans hebben om te winnen maar wel uitgroeien tot ware culthelden.

Bij de Winterspelen denk ik altijd aan schansspringer Eddie “The Eagle” Edwards, de “Cool Runnings” bobslee deelnemers uit Jamaica en mijn persoonlijke favoriet schaatser Antonio “Pootje Over” Gómez.

Meedoen om ervaring op te doen.

Zo is het eigenlijk ook met de awards die MeetingReview sinds 8 jaar uitreikt aan locaties in de meeting- en eventbranche. De feedback die je krijgt van de reviews is op zich al een prachtig cadeau. Binnen de locatiebranche lopen ook echte culthelden rond. Mensen die het verschil maken. Mensen die ervoor zorgen dat je weer naar die locatie wilt gaan.

Natuurlijk is het prachtig als je de beste bent van je provincie of zelfs heel Nederland. Maar het mooiste blijft toch het meedoen. De beloning van een compliment. Iedere gast die je blij kan maken en een leuke dag kan bezorgen.

Nog heel even wachten tot alle meetings en events weer mogen maar dan gaan ze er weer tegenaan. De toppers die meedoen om je glimlach te winnen!

Strip DirkJan door Mark Retera

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags: MeetingReview Reviews
MeetingReview | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Balearenlaan 66
1060 TL
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement