Is je meeting- eventlocatie al klaar voor 2022?Heb jij de YOIN Marketingtrends 2022 voor locaties al gelezen? Wij wel! Daarop hebben we een aantal relevante vragen voor je die je jezelf zou moeten stellen. Om zo volledig voorbereid het nieuwe jaar in te gaan.

Millennials & Generation Z
Millennials en Generation Z leven met digitale devices. Ze nemen de wisdom of crowd zeer serieus en hechten veel waarde aan onafhankelijke reviews. Is deze generatie ook belangrijk voor jou?

Chatbots
Geautomatiseerde support zoals chatbots wordt steeds realistischer. Regelmatig kan je eenvoudig een score geven voor de kwaliteit van de digitale ondersteuning. Die scores zijn weer belangrijk voor de doorontwikkeling. Pas jij dit al toe?

Duurzaamheid
Wat je doet aan duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De mooiste erkenning is die van opdrachtgevers en gasten. Geven die in hun review al aan hoe duurzaam je bent?

Flexibele houding
Sinds maart 2020 zien we veel meetings en events die zijn verschoven. We merken in de reviewteksten dat de flexibele houding van een locatie enorm hoog wordt gewaardeerd. Is bij jou deze blijk van dank al online te vinden via Google?

Promoten
Klanten die zich meer verbonden voelen met je locatie willen dat graag delen. Verbondenheid krijg je door echt goed voor hen te zorgen. Heb jij al klanten die je op sociale media promoten?

Transparant
Opdrachtgevers willen, voordat ze zaken met je gaan doen, ontdekken wat de kwaliteit is van je dienstverlening. En stellen het zeer op prijs als je daarover transparant bent. Maak jij al gebruik van een onafhankelijk reviewplatform voor de MICE branche?

Interactie
Interactie in content wordt steeds populairder. Het verhoogt namelijk de betrokkenheid van de opdrachtgever. Heb jij al een interactieve animatie in je offerte en brochure die je onafhankelijke reviewscore laat zien?

Ambassadeurs
Zonder dat je er om vraagt, maken gasten zelf reclame voor je. Denk aan een foto van heerlijk eten of iemand die tussen twee vleugels gaat staan op de muur. Deze gebruiker gegenereerde content wordt serieuzer genomen en hoger gewaardeerd. Heb jij al een geweldige plek om te delen op Instagram en TikTok? Zo ja! Zet er dan ook even je onafhankelijke reviewscore bij?

Meer marketingtips lezen voor 2022? Download dan hier de whitepaper van onze partner YOIN!

We wensen je een mooi 2022 toe!
???????
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement