OPEN UP: Deel je mening, met respect voor elkaar, niet onder stoelen of banken!Over 2 weken is het zover! De eerste halve finale voor de jury van het songfestival in Ahoy. Met als hoogtepunt natuurlijk de grote finale op 22 mei.

Een mega event waar alles voor uit de kast wordt getrokken om de beleving, zowel in de zaal als thuis voor de buis, onvergetelijk te maken. Rotterdam is een week lang de festival hoofdstad van Europa en de evenementenbranche kijkt vol verwachting naar alle onderdelen die het geheel zo “state-of-the-art” gaan maken. Wat kan je leren van dit event? Wat kan je toepassen op je eigen event?

De slogan is “OPEN UP!” en staat voor waar Nederland voor staat: een land met een open blik naar de wereld, waar we onze mening, met respect voor elkaar, niet onder stoelen of banken steken.

Het event nodigt je uit om open te staan voor elkaars verhalen, elkaars meningen.

Open up to Rotterdam, Open up to the Netherlands, Open up to MeetingReview.

Toen we in 2013 starten met MeetingReview studeerde Jeangu Macrooy nog aan het Conservatorium in Suriname. Nu staat hij in de finale en vertegenwoordigt Nederland. Ik vind het prachtig dat dit kan en ben ook blij met het thema. Het geven van je onafhankelijke mening is een groot goed. Meningen over meeting- en eventlocaties zoals Ahoy, meetingdiensten zoals presentatrice Nikki de Jager of decorontwerper Florian Wieder kan je delen op ons platform.

Heb je dus een mooie ervaring met een meetingdienst of meetinglocatie?

Steek die dan niet onder stoelen of banken maar deel die, met respect voor elkaar, op MeetingReview.com!Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement