Help de hospitality: schrijf een mooie review!Het is bijna 2021 en hopelijk gaan we snel weer naar mooie live ontmoetingen. Van kleine brainstormsessies tot mooie evenementen.

Welke locaties of diensten in de meeting- en eventbranche draag jij een warm hart toe?
Verras ze met een mooie review! Dan eindigt 2020 wellicht toch nog met een mooie glimlach.
Heb je al een mooie lijst in je hoofd? TOP!

Verras ze met een fantastische reviewscore!
Je weet hoe zwaar dit jaar voor ze is geweest dus jouw kleine steun in de rug zal voelen als een powerboost voor het nieuwe jaar. Niet alleen voor de vergaderruimte, evenementenlocatie, standbouwer, dagvoorzitter, cateraar, crowd controller, hostess, eventmanager, entertainer, fotograaf en alle anderen betrokkenen. Ook voor Google!

Google en ook andere zoekmachines zijn namelijk dol op actuele reviews met hoge scores. Het geeft dus ook een boost aan de zoekmachineresultaten en daarmee bespaart het je advertentiekosten. Door reviews word je hoger gerankt in zoekresultaten.

Wil je niet onder je eigen naam een review schrijven?
Maak dan gebruik van een gebruikersnaam. Bij de publicatie kan dan niemand zien dat het van jou is. Je review voelt dan als een vroeg Valentijnskado.
Je weet wel zo’n liefdesverklaring die anoniem in je brievenbus ligt op 14 februari. Laten we Valentijn dit jaar maar nog een keer vieren maar dan voor de B2B markt.

Doe je mee?Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement