Bij de pas geopende locatie De Groene Afslag krijg je vanzelf een groen humeurDuurzaamheid saai? Niet bij de pas geopende vergader- en eventlocatie De Groene Afslag in Laren (vlakbij snelweg A1). De locatie is gevestigd in een oud slooppand en is compleet ingericht met gebruikte meubels en materialen. En dat op een supercreatieve en grappige manier. De locatie is ook impacthub: een werktuin voor bedrijven die voorop lopen in de duurzame circulaire economie.

Initiatiefnemer Lucas Mol wil met De Groene Afslag anderen inspireren om duurzamer te wonen en te leven. Elke ruimte vertelt zijn eigen duurzame verhaal. Zo word je bij binnenkomst door groene wasstraatborstels uitgedaagd om (vooral niet) aan greenwashing te doen. In het restaurant hangt een prachtige muurschildering van een New Yorkse graffiti artist, opgesierd met maskers die kunstenaars maakten van zwerfafval.

Voor grote bijeenkomsten en vergaderen

Voor een grotere bijeenkomsten kun je je laten inspireren door ‘het overview effect’, het fenomeen waardoor astronauten allemaal als groene goeroes terug op aarde komen. Er kunnen in de Astronautenzaal maximaal 150 mensen zitten in prettige André Kuipstoeltjes.

Maar ook voor vergaderingen of andere sessies is De Groene Afslag een topplek. Niet alleen door de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid, maar ook door de cradle to cradle ingerichte vergaderzalen. Stuk voor stuk met hun eigen sfeer, ingericht met ‘gered’ vintage, design, antiek en ge-upcycle-de objecten. De meest geboekte ruimte? De Mary Servaes kamer. Maar er is ook een minitheaterzaaltje voor films en presentaties.

Bij De Groene Afslag krijg je vanzelf een groen humeur!Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement