Fokker Terminal: Het vertrekpunt voor grootse evenementen 

In de wereld van (associatie)congressen en corporate events schittert de Fokker Terminal in Den Haag in veelzijdigheid en toewijding. Dit monumentale en inspirerende, industriële gebouw biedt niet alleen een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten van 500 tot 1000 personen, maar onderscheidt zich ook door haar vakkundige aanpak, flexibele ruimteconfiguraties en voortdurende inzet voor duurzaamheid.

 

Unieke locatie en flexibiliteit

De Fokker Terminal gaat verder dan een conventionele evenementenlocatie. Met een full-serviceproduct in de vorm van transparante en goed geprijsde congrespakketten, wordt het organiseren van een evenement een naadloos proces. De achttien breakout-rooms, direct aan de hangar grenzend, bieden een scala aan mogelijkheden voor workshops en parallelle programma's. De centrale hangar, het kloppende hart van de Terminal, kan worden aangepast aan diverse configuraties, variërend van een festivalsfeer tot een formele plenaire opstelling. Het innovatieve systeem van verplaatsbare gordijnen en geavanceerde audiovisuele faciliteiten maakt elke setting mogelijk, waardoor de Fokker Terminal een unieke flexibiliteit biedt aan evenementenorganisatoren.Persoonlijke aanpak en ervaren eventmanagers

Bij de Fokker Terminal staat een ervaren eventmanager centraal gedurende het gehele traject, van het eerste contact tot de uitvoering op de eventdag. Dit betekent niet alleen een direct aanspreekpunt, maar een betrokken mede-organisator die actief meedenkt en persoon-lijk toeziet op een constante kwaliteit. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt de Fokker Terminal. Geen standaard accountmanagers, maar stuk voor stuk eventprofessionals die de passie voor een goed georganiseerd evenement delen met de opdrachtgevers.

Historie en authentieke sfeer

Het rijke verleden van de Fokker Terminal als voormalige school voor luchtvaarttechniek voegt een authentiek element toe aan elke bijeenkomst. Studenten sleutelden hier aan vliegtuigen, de imposante hangardeuren aan de achterzijde herinneren aan deze luchtvaartgeschiedenis. Dit historische karakter geeft de Fokker Terminal niet alleen een unieke uitstraling, maar creëert ook een sfeer van inspiratie en innovatie.Duurzaamheid als kernwaarde

Wat de Fokker Terminal nog indrukwekkender maakt, is haar langdurige inzet voor duurzaamheid. Als CO2-neutrale locatie gedurende de afgelopen vijf jaar is de terminal een pionier in milieubewustzijn. Met 600 zonnepanelen, watercompensatie en CO2-compensatie via stichting GreenBookings, toont de Fokker Terminal haar vastberadenheid om de ecologische impact te minimaliseren. Bovendien draagt de financiële steun aan Life Terra bij aan het planten van een aanzienlijk aantal bomen per jaar, waardoor de Fokker Terminal een tastbare bijdrage levert aan een beter klimaat, biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Strategische ligging en toegankelijkheid

Gelegen nabij de snelwegen A4 en A12, geniet de Fokker Terminal een uitstekende bereikbaarheid. Met 400 parkeerplaatsen beschikt de locnatie over voldoende ruimte om de logistiek rondom evenementen soepel te laten verlopen. Deze strategisch ligging maakt de Terminal niet alleen uitstekend bereikbaar per auto en touringcar, maar met een bushalte voor de deur ook ideaal toegankelijk met het openbaar vervoer, op slechts tien minuten vanaf Den Haag Centraal én Den Haag HS.


De Fokker Terminal is niet zomaar een evenementenlocatie; het is een partner die actief bijdraagt aan het succes van elk evenement. Met ongeëvenaarde flexibiliteit, persoonlijke benadering, historische charme en toewijding aan duurzaamheid biedt de Fokker Terminal een totaalpakket dat evenementen transformeert tot gedenkwaardige ervaringen. Ontdek de mogelijkheden op www.FokkerTerminal.nl en laat jouw volgende evenement schitteren op deze unieke locatie.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Fokker Terminal | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den
Haag
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement