Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer: Vergaderen of een event met uitzicht over het water? 

Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is succes gegarandeerd! Of je nu komt voor een heisessie, een evenement of een meeting, bij ons kun je terecht met groepen van vijf tot ruim vierhonderd personen. Het modern ingerichte hotel ligt direct aan het Veluwemeer en biedt vanuit de hotelkamers, het restaurant en de verschillende zalen een prachtig uitzicht over het waterlandschap.


Uitstekende bereikbaarheid

Naast de groene en centrale ligging is Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer direct gelegen aan de A28, wat ervoor zorgt dat deze locatie uitstekend te bereiken is. Bovendien beschikt het hotel over een eigen parkeerterrein met ruim 440 gratis parkeerplaatsen en een aantal oplaadpalen voor elektrische auto's.Flexibele vergaderzalen

Met negen flexibele vergaderzalen kun je alle kanten op. Deze zalen kunnen namelijk eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, waar-door je eindeloos veel mogelijkheden hebt om de ruimte naar wens in te richten voor verschillende groepsgroottes en doeleinden. Elke vergaderzaal is direct verbonden met de break-out, waar gasten kunnen genieten van koffie, thee en fruitwater. Ook ons brainfood zal niet ontbreken, dit is altijd beschikbaar om de energie en concen-tratie op peil te houden.

Tussen de vergaderingen door ergens je laptop openklappen of even een telefoongesprek voeren? Dan kun je je terugtrekken in ons ruime Business Point. Een plek waar je rustig kunt flexwerken met alle faciliteiten die je nodig hebt. Uiteraard kun je op elk moment van de dag hier aan het werk zonder dat je van tevoren een afspraak hoeft te maken.Van een training tot lunch in de buitenlucht

Liever een keer een sessie of training in de buitenlucht houden? Dat kan natuurlijk ook! Met het grote terras en de prachtige tuin kun je trainingen, workshops en sessies buiten organiseren. Daar-naast is het terras uitermate geschikt voor een groepslunch of een gezellige teambarbecue op onze steiger. Is het wat minder weer buiten? Dan kun je plaatsnemen in ons restaurant met uitzicht over het meer voor een lunchafspraak of diner én uiteraard aan de bar voor een borrel om die succesvolle vergadering af te sluiten.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer biedt een ideale combinatie van een gunstige en groene locatie, uitgebreide faciliteiten en professionele service. Of je nu een vergadering, congres, evene-ment of feest organiseert, deze locatie heeft alles wat je nodig hebt om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Het hele team van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer kan niet wachten om iedereen gastvrij te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie aan het water!

www.postillionhotels.com

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Strandboulevard 3
3882 RN
Putten
nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement