MPI Nederland: Crossing Borders in ApeldoornWelkom bij MPI Crossing Borders! Hét evenement dat je als eventprofessional niet wilt missen. Op dinsdag 27 juni 2023 neemt MPI Nederland je mee naar Apeldoorn, de groene en royale hoofdstad van de Veluwe, centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.


Na het succes van Crossing Borders Groningen trekken we opnieuw de regio in voor een dag boordevol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden. In samenwerking met Apeldoorn Partners hebben we een mooi programma samengesteld, waarin we op ontdekkingstocht gaan langs verborgen parels en je laten genieten van de prachtige groene omgeving en het royale karakter dat Apeldoorn te bieden heeft. We laten je kennismaken met een diversiteit aan evenementenlocaties en duiken ook weer volop een inhoudelijk programma in met de actuele en prikkelende thema's: Vitaliteit en Veiligheid.

Programma

Op dinsdag 27 juni verzamelen we om 09:30 uur bij Paleis Het Loo. Vervolgens vertrekken we met bussen naar Radio Kootwijk voor een inspirerende talk van Centraal Beheer, de grootste werkgever van Apeldoorn. Ellen van der Horst, Head of content & communicatie en Sr. Brandmanager marketing zakelijk, neemt ons mee in het verhaal van Centraal Beheer. Want wie kent de award winning tv-commercials 'even Apeldoorn bellen' niet! Na de lunch en een wandeling in de prachtige natuur van Radio Kootwijk vervolgen we onze tocht met de twee learning journeys: Vitaliteit & Veiligheid.Learning Journey: Vitaliteit

Binnen het thema vitaliteit denken we niet alleen aan gezonde voeding en activiteiten, maar ook aan de vitaliteit van jou als eventprofessional, de bezoekers van je event en de eventcrew. Het menselijk lichaam is een fascinerend onderwerp en onderzoekers zijn dagelijks bezig met het bestuderen van ons brein en de werking ervan op ons lichaam. We zijn te gast bij Apenheul waar we onze voeding en beweging vergelijken met die van onze naaste verwanten in het dierenrijk: de mensapen. Roel Welsing, Algemeen Directeur Apenheul, neemt ons op bevlogen wijze mee in een inspirerend verhaal over deze bijzonder dieren. Wist je bijvoorbeeld dat elke aap een eigen dieet heeft, en dus een persoonlijke diëtiste?

Vervolgens bezoeken we topsport-evenementenlocatie Omnisport Apeldoorn en krijgen we een kijkje in de keuken hoe topsporters nou écht leven en werken aan een optimale vitaliteit. Omnisport Apeldoorn is niet alleen een unieke locatie voor topsportevenementen zoals baanwielrennen, atletiek en volleybal, maar heeft ook de 'wow-factor' als locatie voor het houden van een congres of een evenement. Want laten we eerlijk zijn; het organiseren van evenementen is toch ook topsport! We zijn vereerd met voormalig topschaatster Marianne Timmer die ons meeneemt in haar route naar drie gouden medailles. Ze deelt haar ervaringen, successen en mislukkingen. Het zijn immers de learnings die tellen. Deze sessie, die we toespitsen op de eventbranche, levert ons volop inspiratie, motivatie en concrete handvatten waar we direct mee aan de slag kunnen.Learning Journey: Veiligheid

In de evenementenbranche zijn veiligheid en crowdmanagement van groot belang en daarom gaan we hier dieper op in. We nemen je mee naar de Nationale Politieacademie waar zij ons laten ervaren wat crowdmanagement nou eigenlijk is. We starten met de historie van dit geweldige gebouw in Apeldoorn om vervolgens met docent Politievakken Frank Rekveldt het avontuur aan te gaan door middel van verschillende simulaties op het oefenterrein van de Politieacademie, dé plek waar alle politiemensen in Nederland opgeleid worden. Maak je dus op voor een spectaculaire middag!

We vervolgen deze learning journey in de industriële en eigentijdse Zwitsalhal, welke zeer geschikt is voor grote congressen en evenementen. Hier neemt verzekeraar Centraal Beheer ons mee in een gebeurtenis waarbij het écht misging: de case van de Monstertrucks in Haaksbergen, een nachtmerrie voor elke eventmanager. Luister naar het indrukwekkende verhaal van Maykel de Vries, Adviseur claimbehandeling overheid/bedrijven bij Centraal Beheer/Achmea.

Royale afsluiting

De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een rondleiding en een royaal diner bij Paleis Het Loo. We gaan exclusief genieten van een walking dinner en gaan alle mogelijkheden zien voor het houden van een evenement bij Paleis het Loo. In de aanspanplaats, de stallen, de grand foyer, de balzalen én in colonades genieten we van smakelijke gerechtjes. Het programma eindigt om 20:00 uur.

Aanmelden

We voelen ons vereerd dat wij jou als eventprofessional mogen meenemen naar al het mooie dat deze regio ons te bieden heeft op het gebied van inspirerende evenementenlocaties en vakinhoudelijke thema's, én dat we deze bijzondere dag gezamenlijk mogen afsluiten met een informeel netwerkdiner. Meld je dus snel aan voor Crossing Borders op 27 juni 2023 in Apeldoorn, want er zijn maar 125 plaatsen en deze lopen al snel vol!

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement