Vijftiende editie EventSummit: “We gaan een feestje vieren in Jaarbeurs Utrecht”



Vijftien jaar geleden rolden Arjen Lemstra en Joris Bots de eerste editie van EventSummit uit. Inmiddels is EventSummit uitgegroeid tot het grootste eendaagse platform voor de Evenementenbranche. Op 9 maart kunnen eventprofessionals weer hun jaarlijkse inspiratie opdoen in Hal 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht.


Mede-organisator Arjen Lemstra merkt dat de meeting- en eventbranche nog steeds moet aantrekken. “Niet alle organisaties kunnen wegens onderbezetting een hele dag een professional missen om de stand bemannen. En die heb je wel nodig om het maximale uit je beursdeelname te halen. Ondanks deze uitdagingen verwachten we dit jaar weer zo’n 400 exposanten op de beurs, waaronder weer veel nieuwe partijen die zijn gericht op innovatie op het gebied van mvo zoals een compleet elektrisch aangedreven rondvaartboot of Downies en Brownies



Opnieuw naar Jaarbeurs

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij steeds elk jaar een andere locatie werd gekozen, strijken Arjen en Joris dit jaar opnieuw neer bij Jaarbeurs Utrecht. “Deze locatie ziet de kracht van ons platform als promotie voor henzelf. Bovendien denken en helpen ze graag mee met de uitstraling en de promotie van de beurs. Zelf hebben we de afgelopen maanden diverse promotiefilmpjes op onze website en social media kanalen geplaatst om exposanten en bezoekers te enthousiasmeren.”



Programma

Vanaf 10.30 gaan de deuren van Jaarbeurs Utrecht open voor de bezoekers. Ook dit jaar vinden er tussen 11.30 en 16.30 in drie verschillende seminarruimtes op de beursvloer zestien keynote-sessies plaats, waaronder topspreker als schrijver Rick van Asperen, Talitha Muusse (onder andere bekend van Op1), trendwatcher Markward van der Mieden en presentatrice Eva Eikhout. Net als voorgaande jaren worden de sessies verzorgd door DeSpreker.nl, Sprekershuys en Quality Bookings. Tussen 17.30 en 18.30 vindt de bekende afsluitende borrel plaats. De afterparty begint om 19.00 en vindt dit jaar aansluitend aan de netwerkborrel op de beursvloer zelf plaats. “Hiervoor hebben we veel leuke acts in petto, waaronder de Live Jukebox, niemand minder dan Dries Roelvink en een feest-dj. Ondertussen kan iedereen bij de foodtrucks genieten van de lekkerste gerechtjes.”



Opzet

Op de beursvloer zelf vind je dit jaar de bekende straten, ingedeeld naar steden, bestemmingen en type toeleverancier zoals online/tech en relatiegeschenken. Wederom lopen er diverse acts rond en kunnen bezoekers zelf entertainment uitproberen. “Funsquare verzorgt dit jaar een levend Pac-Man-spel van 10 bij 10 meter. Verder zullen eventprofessionals Suzan Vink, Larissa Derksen en Sonja Schaefers een aflevering van hun podcast ‘Het piept en Het Kraakt’ opnemen tijdens de beurs.”



Aanmelden

Kun je niet wachten om de beurs te bezoeken? Registreer je ticket via eventsummit.nl/tickets. Ook zijn er nog enkele stands beschikbaar. Kijk voor meer informatie op eventsummit.nl/exposeren
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement