Vooruitblik EventSummit 2022: “Een groots weerzien voor de branche”Op donderdag 14 april is Jaarbeurs Utrecht het decor voor het eendaagse platform EventSummit. Naar verwachting zullen er zo’n 400 exposanten en 2.500 bezoekers op de beurs afkomen. “Het wordt een groots weerzien voor de branche.”


Na de aangepaste editie van vorig jaar is mede-organisator Arjen Lemstra ontzettend blij dat EventSummit dit jaar zonder maatregelen kan worden georganiseerd. “Dat betekent dat je weer naar hartenlust kunt bijpraten en netwerken. En dat laatste is belangrijker dan ooit, want na de coronapandemie zijn veel mensen van functie gewisseld en hebben veel locaties en opdrachtgevers  nieuwe contactpersonen. We nodigen alle exposanten en bezoekers dan ook van harte uit om collega’s mee te brengen om hun netwerk uit te breiden.”

Programma
Het programma voor 14 april is inmiddels in grote lijnen bekend. Om 10.30 uur gaan de deuren voor de bezoekers open. Tussen 11.30 en 16.30 vinden er in drie seminarruimtes op de beursvloer vijftien keynote-sessies plaats, waaronder van filosoof en cabaretier Paul Smit (via DeSpreker.nl), voormalig Nederlands kampioen kickboksen en consultant Houda Loukili (via Sprekershuys) en ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst (via Quality Bookings). “Rond 17.30 is het tijd voor de afsluitende borrel met muziek. Wie dan nog niet is uitgepraat, kan vanaf 19.00 richting de afterparty.”Op de beursvloer
De beursvloer heeft naast de vaste componenten ook nieuwe elementen. “Op de beursvloer vind je de bekende straten, ingedeeld naar steden, bestemmingen en type toeleverancier. Diverse stands van Camperbazen en Feestcaravan zorgen voor vertier op twee verschillende pleinen. De Funsquare is terug met heel veel leuke activiteiten. Er zullen weer diverse acts rondlopen en bezoekers kunnen zelf diverse vormen van entertainment uitproberen.” Nieuw is het plein met zestien kleine locaties die voor het eerst deelnemen. “Dit is een initiatief van Linda Kerkhoven (Linda op Locatie). Zij zal gedurende de dag locatietours langs diverse stands verzorgen. Bovendien zal de Locatietour van Utrecht Convention Bureau, die een dag eerder van start gaat, aansluitend een bezoek aan de beurs brengen. Daarnaast gaan we vanuit een eigen studio diverse interviews houden die via een livestream worden uitgezonden.”

Aanmelden
Kun je niet wachten om de beurs te bezoeken? Registreer je ticket via eventsummit.nl/tickets. Ook zijn er nog enkele stands beschikbaar. Kijk voor meer informatie op eventsummit.nl/exposeren 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags: EventSummit Jaarbeurs utrecht Locatietour Utrecht Convention Bureau Vakbeurs Arjen Lemstra
Algemene voorwaarden | privacy statement