Gezocht: werknemers met passie voor het MICE-vak die hun mening willen geven



De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van uitgestelde en aangepaste events en het maken van moeilijke beslissingen. Een van die moeilijke beslissingen was voor locatiehouders, eventbureaus, en andere organiserende partijen het ontslaan van gemotiveerde medewerkers met passie voor het hospitalityvak.

Inmiddels lijken veel partijen in de branche zich weer voor te bereiden op betere tijden en komen er steeds meer vacatures voorbij. Lukt het hen om die MICE-superhelden aan te trekken? En hoe houd je hen geprikkeld en gemotiveerd?

Gezocht: twee werknemers met passie voor de branche
Meeting Magazine gaat samen met locaties, trainers en experts op 16 september live het gesprek aan over het boeien en binden van werknemers in de MICE-branche. Hiervoor zijn we nog op zoek naar twee senior werknemers met passie voor de branche, die werkzaam zijn voor een locatie en die de verantwoordelijk hebben voor de meetings, congressen en evenementen. Wij zijn heel benieuwd naar hun mening over wat in hun ogen goed werkgeverschap is.

Inmiddels hebben we genoeg aanmeldingen voor onze tafeldiscussie. Benieuwd wie er deelnemen en wat ze te vertellen hebben? Houd het oktober-nummer van Meeting Magazine in de gaten!





  
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement