Vijf leuke teambuildinguitjes op 1,5 meter afstandNa een jaar thuiswerken zijn veel bedrijven en organisaties toe aan een live teambijeenkomst. Veel locaties kunnen dit prima op 1,5 meter afstand faciliteren. Ook deze vijf teambuildingsactiviteiten kunnen op veilige afstand worden georganiseerd. Speed Ball 2.0
Bij deze activiteit is het de bedoeling dat je samen met een team een bal al overgooiend zo snel mogelijk aan de andere kant van het veld krijgt, terwijl iedereen in een eigen vlak staat. Uiteraard zijn er aanvullende spelregels waardoor creativiteit, samenwerken en strategie om te hoek komen kijken.
Coronaproof schapendrijven
Schapendrijven mag inmiddels wel tot de klassiekers onder de teambuildingsactiviteiten worden beschouwd. Ook bij de coronaproof variant staan samenwerken en communicatie centraal. Elke deelnemer krijgt een speciale stok die de mensen onderling verbindt terwijl de onderlinge afstand van 1,5 meter gegarandeerd blijft. De stokken worden ook gebruikt bij het schapendrijven zelf over een parcours.

Verjaag het virus
Tijdens deze teambuildingworkshop leren ervaren Haka-coaches diverse Haka-bewegingen en daarbij behorende geluiden afgestemd op de doelen van deze dag op het bedrijf. De kunst is uiteindelijk de geleerde bewegingen en geluiden als één team zo foutloos mogelijk uit te voeren om zo het virus te verjagen.
Waternet
Hoe krijg je als groep met behulp van buizen en bamboepalen zoveel mogelijk water van A naar B getransporteerd? Dankzij de lengte van het materiaal is afstand houden makkelijk.
Mission Impossible
Spring van een zestien meter hoge hemeltrap, beklim de enorme YOLO-toren, raas over het meer met de langste Zipline van Nederland en bouw een zo hoog mogelijke toren van bierkratten. Jouw team kan alles aan! 

Auteur: Sofie Fest

Tags: teambuilding coronaproof buitenactiviteiten
Algemene voorwaarden | privacy statement