Speel mee met onze quiz: ‘Waar ben ik?’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag.Weet jij welke bestemming dit is? Doe mee en maak kans op een prachtige prijs!

Olympische hoofdstad waar het Internationale Olympische Comité is gevestigd en ook het Olympisch Museum. Het Olympisch Museum heeft diverse vergaderzalen en het auditorium heeft ruimte voor 200 personen in concert stijl. De stad ligt aan het grootste meer van Zwitserland. Bezoek vanuit deze plaats bijvoorbeeld het Kasteel van Chillon per belle époque-schip. Het kasteel heeft een eigen aanlegsteiger en uitstekende mogelijkheden voor een event voor maximum 230 personen. Biertje? Bezoek de bierbrouwerij die niet alleen bekend staat om zijn bier maar ook om zijn sfeer. Voor groepen tussen de 10-15 personen.

Weet je het al? Check anders www.MySwitzerland.com/meetings. Onder planning vind je alle sociale programma’s. Maak gebruik van het filter. 


Inzenden antwoord
Stuur een mail met het juiste antwoord naar scib.nl@switzerland.com en doe dit uiterlijk voor maandag 26 april.
Vermeld - naast het juiste antwoord - naam, bedrijf en adres waar de prijs naartoe gestuurd kan worden.

Je maakt kans op een goed gevulde goodiebag bestaande uit: notebook, Victorinox Swisscard (nagelsetje), Sigg bottle, zakmes, powerbank en een Victorinox dry bag wit 5 liter (of dry bag blauw 5 liter). Deze prijs word je aangeboden door Switzerland Convention & Incentive Bureau

Onder de goede inzendingen wordt een prijswinnaar getrokken. Over de prijsvraag wordt niet gecommuniceerd.Auteur: Lisette van Dolderen

Tags: Zwitserland quiz Waar ben ik?
Algemene voorwaarden | privacy statement