Postillion Amersfoort Veluwemeer: heropend hotel toont vernieuwde faciliteiten



Op donderdag 5 maart werd na een grondige renovatie het Postillion Amersfoor Veluwemeer heropend. Diverse meeting- en eventplanners en andere zakenrelaties kwamen een kijkje nemen in het vernieuwde hotel.


Het pand waarin Postillion Amersfoort Veluwemeer is gevestigd, werd destijds in de jaren zeventig door niemand minder dan prins Claus geopend. Hij arriveerde in een koets bij het hotel, refererend naar de oude naam Postiljon (koetsier). Na enkele malen te zijn veranderd van eigenaar, maakt het hotel sinds 2010 weer een vast onderdeel uit van het portfolio van Postillion Hotels. Deze Nederlandse hotelketen zet de vestiging onder andere in als kweekvijver voor hotelprofessionals. Justus van Dam, die begin 2019 de NXT GM Challenge won, zwaait er twee jaar lang de scepter en mocht de renovatie mede begeleiden.



Workshops

Tijdens het openingsevent konden de gasten na een kort welkomstwoord van directeur Erik-Jan Ginjaar en general manager Justus van Dam op een speelse manier kennismaken met de zalen op de eerste verdieping. In acht zalen werden door partners van Postillion diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een korte meditatiesessie, een mobiele escaperoom, vogels spotten, een workshop graffiti spuiten en een sessie over brainfood en het beheren van je energiehuishouding. Tussen de sessies door werd een walking diner geserveerd en konden de aanwezigen genieten van live muziek.



Verrekijkers en filmiconen

De zeventien zalen, alle gelegen op de eerste verdieping, hebben dankzij de renovatie een frisse uitstraling in de kleuren zwart, grijs en wit. De zalen kunnen worden geschakeld tot een totaalcapaciteit van 400 personen. Op de muren zijn speelse teksten met betrekking tot meetings en breaks vermeld. Ook de kamers op de begane grond en eerste en tweede verdieping hebben een opknapbeurt gehad. Eye-catchers in de kamers zijn de foto's van filmiconen zoals Brigitte Bardot en Audrey Hepburn. In de kamers aan de zijde van het meer staat bovendien een verrekijker klaar om de vele vogels op het water te spotten. Genieten van het fraaie uitzicht over het Veluwemeer doe je ook in de bar en het restaurant. Een deel van het restaurant en het terras kan worden afgehuurd voor een privébijeenkomst. 



Veluwemeer

Met de mooie ligging aan het Veluwemeer richt Postillion Amersfoort Veluwemeer zich onder andere op een- en meerdaagse bijeenkomsten, waarbij een vergadering of training makkelijk kan worden afgewisseld met een ontspannende activiteit aan of op het water. Tevens is in dit hotel het bekende Meet Work Stay concept terug te vinden. Het business point tegenover de receptie maakt het mogelijk om gedurende de dag in het hotel te werken en samen te komen.

Benieuwd naar het vernieuwe Postillion Amersfoort Veluwemeer? Klik hier voor de mogelijkheden. 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement