Een frisse wind door de hersenen met een brainstormsessieLaat het maar stormen!

Een nies moet je niet inhouden, dat kan een storm van orkaankracht veroorzaken in je lichaam. Een frisse wind door de hersenen met een brainstormsessie in het CORPUS Congress Centre is wel een aanrader.

Vergaderen of brainstormen in een inspirerende omgeving met een fenomenaal uitzicht in combinatie met de 'reis door de mens' kan - volledig verzorgd - met één van de CORPUS 'brain-storm'-arrangementen. Het penthouse op de achtste etage wordt hiervoor in elke gewenste opstelling gezet en voorzien van alle faciliteiten (plasmascherm, geluidsinstallatie met microfoon, flip-over met stiften etc.). Afhankelijk van de lengte van het arrangement (4/6/8 uur) kan gekozen worden voor een brainstorm met een uitgebreide lunch en/of borrel, verzorgd door de interne cateringorganisatie CORPUS Culinair. Het brainstormarrangement is all-inclusive met de ontspannende en inspirerende 'reis door de mens' die de deelnemers in 55 minuten meeneemt op een enerverende tocht van de knieholte tot de hersenen.

Trainen tussen de brains
Het penthouse met de 'brainbar' biedt ook onderdak aan trainingen na afloop van een gewone werkdag met een all-in CORPUS-arrangement 'trainen tussen de brains'. Na ontvangst met een klein buffet van smaakvolle en gezonde pastabowls en saladshakers hebben de deelnemers voldoende brandstof om te starten met de training, cursus of nascholing. Vanzelfsprekend wordt ook tijdens de sessie gezorgd voor de innerlijke mens met drankjes en een snack.

Hersenkrakers
Teambuilding voor grotere teams kan met een flinke portie hersengymnastiek plaatsvinden in de vorm van activiteiten als de 'Escape room experience', een unieke spelvorm met teams van zes of zeven personen die met elkaar een groot aantal tafelspellen moeten ontrafelen en de inter-actieve 'Toolbox experience'.

CORPUS Congress Centre
Voor iedereen die zich nog oriënteert op een locatie voor congres of evenement in 2020: het CORPUS Congress Centre bestaat uit een grote conferentiezaal voor maximaal 540 deelnemers en een aangrenzende lounge voor de registratie en catering voor hetzelfde aantal personen. In combinatie met het CORPUS penthouse en - in het naastgelegen Hilton Garden Inn Leiden - vijf vergaderzalen van ver-schillende capaciteiten, 173 kamers en state-of-the-art faciliteiten (fitnessruimte, restaurant, bar), is alles aanwezig voor het organiseren van een (meerdaags) congres of evenement.

www.corpuscongresscentre.nlTags:
Algemene voorwaarden | privacy statement