Waarom een kerstborrel zo veel meer kan betekenenJa ze liggen al weer een tijdje in de schappen, de kruidnoten. Dat betekent dat december weer voor de deur staat. Wil jij voor jouw collega’s of relaties iets leuks organiseren aan het einde van het jaar dan kun je maar beter op tijd beginnen met oriënteren. Maar waarom doen we dat eigenlijk?

Terugblikken en vooruitkijken

December is vaak een drukke maand maar juist daarom is het belangrijk om samen gezellig en ontspannen het jaar af te sluiten. Reserveer eens een bijeenkomst buiten de deur om te kunnen reflecteren op wat er het afgelopen jaar allemaal heeft gebracht of juist al vooruitkijken op wat er in het nieuwe jaar voor jullie komen gaat. Sluit deze decemberbijeenkomst af met een kleine borrel om informeel nog even na te praten en elkaar ook op een ander vlak te leren kennen.

Bedanken

Een kerstborrel of decemberdiner is een mooie gelegenheid om je team te bedanken en te laten merken dat hun inzet gewaardeerd wordt. Dit kan kleinschalig maar ook zeker als opzichzelfstaand evenement. Combineer een winter BBQ met een informele borrel, kies voor private dining in stijl of huur een DJ voor een bruisende feestavond. Even in een andere omgeving gezellig samenzijn en weten dat ieders inzet gewaardeerd wordt.

Creëer verbinding

Niet iedereen in de organisatie heeft dezelfde projecten gedurende het jaar maar uiteindelijk hebben jullie allemaal hetzelfde doel. Een decemberbijeenkomst is het moment om weer even de neuzen de zelfde kant op te krijgen maar ook de gelegenheid om jullie verhaal te vertellen. Kies bijvoorbeeld voor een locatie waar de omzet naar een goed doel gaat en combineer dit met een terugblik op jullie MVO initiatieven van het afgelopen jaar.

Duurzame boodschap

Wil jij dit jaar écht indruk maken en iets organiseren waar jouw collega’s niet over uitgesproken raken? Met of zonder sneeuw bij Landgoed Huize Bergen in Vught ervaar je in december de behaaglijke sfeer van de feestdagen. Een sfeervolle locatie, culinaire hapjes en natuurlijk drankjes vormen de basis voor een geslaagde kerstbijeenkomst.

Daarnaast geef jij jouw team met een bijeenkomst op Landgoed Huize Bergen meteen een duurzame boodschap mee. Opbrengsten komen namelijk het gehele jaar ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Zo kan een kerstbijeenkomst opeens veel meer betekenen, ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Geïnspireerd?

Het team van Landgoed Huize Bergen staat voor jullie klaar om jullie te adviseren. Bel 073 658 04 00 voor een voorstel op maat of bezoek www.huizebergen.nl/kerstborrel.

Informatie over de auteur

K. Geurts | Communicatie & P.R. manager | 0736580400 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Landgoed Huize Bergen | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Glorieuxlaan 1
5261 SG
Vught
nederland

Content van deze auteur

Waarom een kerstborrel zo veel meer kan betekenen
Last Minute Meeting Service van EIGENTIJDSERF
6e editie van de Brabantse Haringparty 2019 bij Landgoed Huize Bergen
Wat is uw stijl? 11e vergaderarrangement aangeboden
Huisbier ‘de Pluimgraaf’ van Landgoed Huize Bergen groot succes
De Brabantse Haringparty
Vergaderen in de moestuin van EIGENTIJDSERF
5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen
Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen klaar om gasten te ontvangen
Wat is uw stijl? 11e arrangement gratis
Algemene voorwaarden | privacy statement