Bovendonk inspireert en is ideale locatie voor meerdaagse bijeenkomsten



Congres- en conferentiecentrum Bovendonk heeft een rijke en lange historie, het eerste gebouw stamt zelfs uit de 13e eeuw. Meest recent was het gebouw een seminarie, nog altijd huist de priesteropleiding er op de hoogste verdieping.

Bovendonk heeft een bijzondere functie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hiervoor wordt samengewerkt met SDW, een organisatie die verstandelijk beperkten een werkplek biedt. Zij verzorgen het onderhoud van de groenvoorziening en de afwas. 
Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is een schitterend complex in een prachtige omgeving, waar je bezoeker er echt even helemaal uit is. Overal waar je kijkt, zie je mooie historische architectuur en details.

Bovendonk heeft 18 vergaderzalen, een congreskapel en verschillende horecaruimtes, dus je kunt werkelijk alle kanten op. Je kunt er zelfs logeren. Omdat het gebouw een voormalig seminarie is en nog dienst doet als priesteropleiding, zijn er relatief veel eenpersoonskamers. Ideaal dus voor een meerdaagse zakelijke bijeenkomst.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement