Genieten van de buitenluchtEen vergadering is niet altijd even leuk: staren naar een projectiescherm in een met tl-verlichte vergaderzaal, niet heel motiverend. Maar vergaderen hoeft zeker niet saai te zijn! Tegenwoordig zijn er veel bijzondere locaties die het vergaderen leuker, creatiever en efficiënter maken. Daarbij wordt er ook vaak de mogelijkheid geboden om tussen de vergaderingen door even naar buiten te gaan om het hoofd weer leeg te maken. Maar met de komst van de zomer wordt het nu zelfs weer mogelijk om in de buitenlucht te vergaderen. En waar kunt u dat nou beter doen dan in de hoofdstad van het Groene Hart!

Het gebruik van de natuur en buitenlucht als locatie voor uw vergadering brengt veel voordelen met zich mee. Zo creëert vergaderen in de buitenlucht door zijn rustgevende uitzicht voor een ontspannen en informele sfeer. Dit resulteert in meer concentratie en een productievere uitkomst. Daarnaast hoeft er even niet op een scherm gekeken te worden. Doordat men in de buitenlucht minder snel op zijn telefoon kijkt, zal dit ervoor zorgen dat de deelnemers aan de vergadering minder snel afgeleid zullen worden. Tot slot zorgt het ook voor een boost aan creativiteit wat vergaderen in de buitenlucht uitermate geschikt maakt voor een brainstormsessie.

Net voorbij Kamerik, op nog geen 10 minuten van Woerden, is Buitenplaats Kameryck gevestigd. Deze locatie beschikt over drie vergaderpaviljoens welke verspreid zijn over het gehele terrein. In deze paviljoens kan optimaal genoten worden van het Groene Hart door het prachtig weids panorama uitzicht over de polders.

In dezelfde omgeving is ook Boerderij de Boerinn gevestigd, welke u graag een buitengewone dag op de boerderij bezorgt. Ze denken hierin graag met u mee tijdens het organiseren van een bijeenkomst. De hooiberghutten die midden in het weiland gevestigd zijn, dienen als inspiratievolle locatie voor een vergadering met klein gezelschap. Maar een picknick bank in het weiland kan ook voor u verzorgd worden. Tot slot kan er ook een workshop of activiteit aan de bijeenkomst gekoppeld worden om het buitenleven optimaal te benutten, zoals schapen drijven of boeren-teambuilding activiteiten.

Benieuwd naar meer teambuildingsactiviteiten in Woerden? Lees hierover meer in de blog Het belang van teambuilding

Maar ook een puur zakelijke locatie midden in de stad kan zorgen voor een buitengewone beleving. In Woerden is dit MeetINoffice! Hier kan in de KAS genoten worden van een prachtig uitzicht over de hele stad. Maar de Kas kan ook open! In de buitenlucht op het dak vergaderen met een overvloed aan inspiratie en creativiteit. Dé locatie voor een geslaagde bijeenkomst in de stad.

Tot slot kun je natuurlijk ook wandelend vergaderen! Dit zorgt ervoor dat het creatieve denkvermogen stijgt met maar liefst 60%! Daarnaast is het natuurlijk ook heel gezond. Start uw vergadering bij Grand Café Plein 7 en zet deze voort tijdens een wandeling van 30 minuten door het Brediuspark. Na afloop kan er zonder schuldgevoel worden genoten van een welverdiende lunch in het restaurant van Plein 7.

Informatie over de auteur

Woerden Marketing | | 0348-745492 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Woerden Marketing | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Emmakade 6a
3441AJ
Woerden
Nederland

Content van deze auteur

Genieten van de buitenlucht
Het belang van teambuilden
Tijd voor inspiratie met een workshop of training!
Ontdek Miracle Yoga en het geheim van Meeting & Office Yoga
Nieuwjaarsreceptie op een unieke locatie? Woerden geeft je de ruimte!
Nieuwe ruimten bij de locaties in Woerden!
Inspiratie voor de feestdagen
Culinair vergaderen
Nieuwe meetingruimten in Woerden!