Winnen doen we samen. Alleen ga je snel, samen kom je verder.Wij #OpPapendal komen dagelijks in gesprek met unieke, fijne mensen. Mensen die met verschillende doeleinden naar Papendal komen. De een komt voor de sport, de ander voor een zakelijke bijeenkomst of voor een overnachting. Al die verschillende mensen hebben een doel die dag. Winnen. Op welke manier dan ook. Sporters trainen om die gouden medaille te winnen, andere bezoeken ons om informatie in te winnen. Bedrijven komen bij ons om succes te behalen met hun bijeenkomst. Iedereen wil winnen. En dat is waar wij bij willen helpen. Wij gaan voor die overwinning. Met jullie.

Op de website www.winnendoejezo.nl vind je gave, inspirerende video’s passend bij jullie vakgebied. Maar ook tips & tricks om jouw bijeenkomst nog mooier te maken. Leuke artikelen en blogs van experts op verschillende vlakken om jou nog meer te kunnen inspireren en informeren zodat jij deze informatie kunt gebruiken voor welk doeleinden dan ook. En natuurlijk volgen we ook het leven van talentsporters op Papendal en krijg je een kijkje achter de schermen hoe zij zich voorbereiden om te kunnen winnen.
 Brainfood: met onze voeding blijf jij de hele dag vol energie!


Acht uur lang vergaderen of een hele dag gefocust blijven op dat ene te halen doel is hartstikke intensief. Hoe hou je jezelf en je collega’s de hele dag bij de les? Passende voeding helpt je hierbij!
Eigenlijk is het vreemd dat je vooral als sporter goed op je voeding let. Niet alleen als topsporter, ook als je zelf een rondje gaat hardlopen pak je nog snel even die banaan mee. Terwijl je het tijdens een intensief vergaderprogramma vaak moet doen met een snelle lunch. Niet bij Papendal!

Kan voeding bijdragen aan topprestaties? Zeker! De juiste voeding laat je beter presteren. Dat weten de topsporters #OpPapendal maar al te goed. En die kennis, daar pik je als gast van Hotel Papendal een graantje van mee. Om jou als werkende professional zo goed mogelijk door je intensieve dag heen te loodsen, hebben onze koks allerlei slimmigheden ontwikkeld. Verse maaltijden van zoveel mogelijk pure ingrediënten en kleine versnaperingen die op het juiste moment voor een energy boost zorgen door gebruik te maken van bijvoorbeeld langzame suikers.

Topprestaties tijdens je vergadering
Op Papendal weten we dus alles van sportvoeding. Deze kennis proberen wij zoveel mogelijk in te zetten voor onze zakelijke foodconcepten. Chef Erik te Veldhuis, Manager van het Topsportrestaurant Papendal en Robbert Hulsteijn, Chef-kok Hotel Papendal combineren die kennis en bundelen hun krachten. Door goed naar het doel van de meeting en de samenstelling van de doelgroep te kijken, weten ze precies díe ingrediënten te combineren waardoor jij de hele dag vol energie door kunt gaan. Ze weten hoe je nieuwe energie kunt opdoen met bepaalde voedingsstoffen: geen dipje om 10:00, geen sloom gevoel na een zware lunch en ook het welbekende 16:00 momentje kom je makkelijk door! Staat er een sportieve activiteit op het programma? Ook hier weten ze je perfect voor klaar te stomen. Bovendien bewijzen ze dat verantwoorde voeding niet alleen de prestaties verbetert, maar ook nog eens heel erg lekker is. Want de smaak, die staat natuurlijk voorop.

Gezond, maar vooral ook erg lekker!
In de recepten van Erik en Robbert zitten geen vreemde ingrediënten. Gezond koken hoeft namelijk helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Het doel is om zoveel mogelijk energie te halen uit jouw basisvoeding. Pure gerechten zonder al te veel (slechte) toevoegingen, op het juiste moment geserveerd. Voor de topsporters ontwikkelde Erik bijvoorbeeld een speciale sportkwark met voldoende eiwitten. Met wat fruit en honing is dit een perfecte vergadersnack tussendoor. We zien het bij Papendal als uitdaging om de wat minder gezonde voeding om te bouwen tot gezonde voeding. Zo werd er een burger ontwikkelt die voor de helft van groente en de helft van vlees is. Superlekker en duurzaam! Deze kennis hebben we gecombineerd in verschillende Papendal-concepten waarbij passie, energie, eerlijk en winnen een belangrijke rol spelen. Welk concept past het best bij jouw bijeenkomst? Natuurlijk adviseren we je graag. En heb je naderhand trek in een afsluitende bitterbal? Uiteraard hebben we die ook gewoon!

Wat doet uitgebalanceerde voeding voor je?
• Verhoogt je concentratie 
• Zorgt voor een evenwichtige op- en afname van energie
• Is rijk aan gezonde voedingsstoffen 
• Biedt de perfecte balans tussen energizers en maaltijden

Wist je dat…
Een te lage bloedsuikerspiegel vermindert de activiteit van je brein. Daar kun je behoorlijk hangry van worden. Met onze uitgebalanceerde voeding voorkom je dat. Zo haal jij het meeste uit je vergadering.
 

Nieuwste aanwinst!


Steeds meer is er vraag naar bijzondere locaties. Locaties waar er niet twaalf van in een dozijn zijn. De reden is heel simpel, je wilt geïnspireerd worden door de omgeving om tijdens de bijeenkomst ‘out of the box’ te kunnen denken en niet te blijven hangen in dezelfde sfeer. Juist daarom kiezen bedrijven ervoor om weg te gaan van hun vertrouwde werk omgeving. Maar het moet je natuurlijk wel iets opleveren. Vergaderen tussen 4 stenen muren is niet echt inspirerend te noemen. Zeker weten dat dan de aandacht ver te zoeken is en jouw mede-deelnemers er al gauw klaar mee zijn. En dus… bijzondere locaties. Daar waar je verwondert rondloopt en het niet lang duurt voordat de creativiteit naar voren komt. Papendal introduceert de Skybox, direct aan de befaamde atletiekbaan waar Dafne Schippers zo maar eens voorbij kan schieten. Lees meer…

 

Eerste aflevering van de Papendal Taxi


Langebaanschaatser Mark Tuitert vertelt Joost Swinkels, Radio DJ bij QMusic over zijn sportcarriere, tegenslagen en doorzettingsvermogen. Kijk je mee?Meer videos, tips & tricks, kijkjes achter de schermen van Papendal en mooie, inspirerende verhalen? Ga naar www.winnendoejezo.nl
 

Auteur: Papendal

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement