Natuur zit in de genen bij boutiquehotel Van RossumHet prachtige en intieme boutiquehotel van Rossum ligt in het centraal gelegen Woerden. Eigenaar Van Rossum is geboren en getogen in Hollands Groene Hart. De liefde voor de natuur zit in zijn genen. 

Het stadshotel en het café - restaurant zijn gevestigd in het Arsenaal uit 1762. In 2013 is dit rijksmonument zorgvuldig gerestaureerd een duurzaam verbouwd.

Het meest zichtbaar is de visie van Van Rossum op hun eigen ecologische boerderij, die het hotel voorziet van (h)eerlijke producten. Op de Van Rossum Boerderij worden gewassen verbouwd volgens het Permacultuur-principe. 

Genereuze gastvrijheid

In dit kleinschalige hotel (25 prachtige suites) word je helemaal in de watten gelegd. Niet in de laatste plaats vanwege de weldadige bedden, het uitgebreide keuze-ontbijt en de hartverwarmende service. Het warme interieur omarmt je zodra je binnenkomt en je voelt je meteen op je gemak. In de grote open keuken, naar New Yorks voorbeeld, zie je de koks aan het werk met de verse, pure eerlijke producten van de eigen ecologische boerderij.

Vergaderhuis ‘voor goede zaken’

Van Rossum heeft nergens op bezuinigd bij het inrichten van zijn luxe vergaderhuis in het historische hart van Woerden. Een huiselijke, representatieve studio met grote keuken en dakterras. Een top koffiemachine met verse bonen, een uitgebreid assortiment gekoelde dranken en een keur aan versnaperingen. De perfecte entourage voor een inspirerend werkoverleg, een professionele presentatie, een creatieve brainstormsessie. Je kunt er terecht met 20 personen.Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement