Inspiratie voor de feestdagen



Kerstdiners, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel!

Bereid u voor op de feestdagen! Doe hier inspiratie op...

De decembermaand is al weer in volle gang. Heeft u al plannen voor de feestdagen en het nieuwe jaar? Een kerstdiner met uw personeel, een eindejaars-borrel met uw klanten of liever een groot feest? Wij inspireren u graag met de mogelijkheden om het jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen.

Nieuw jaar, nieuwe plannen!
Presenteer en bespreek uw plannen op een unieke locatie

Heeft u grootse plannen voor het jaar 2019? Of wilt u uw personeel gewoon even bijpraten? Doe dat eens op een unieke locatie. In Woerden zijn er genoeg locaties waar u uw personeel of zakelijke relaties passend kunt ontvangen. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om rondom de feestdagen door te vergaderen op de mooiste vergaderlocaties. Presenteer ludiek en uniek op prachtige locaties in Woerden.

MeetINoffice | Winter in de KAS
Bij onze partner MeetINoffice zit duurzaamheid in het DNA. Uw nieuwe plannen (op het gebied van duurzaamheid) presenteren? Dan zit u bij MeetINoffice goed. U kunt hier met meer dan 200 personen terecht en kunt gebruik maken van creatieve en functionele ruimten. Presenteer uw plannen op het enorme projectiescherm (50m2), zo blijft uw boodschap zeker hangen!
Daarnaast wordt de KAS evenementenlocatie omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. De klassieke winter- en kerstdecoratie zal zorgen voor een warme sfeer. Reserveer de KAS exclusief voor uw organisatie en maak gebruik van de speciale arrangementen (van 7 december t/m 20 januari te boeken). Geniet met het Winter Wonderland arrangement van overheerlijke wintergerechten of beleef de Winter Parade waarbij uw gasten een food festival beleving ervaren! Bekijk hier meer informatie over MeetINoffice en de winterarrangementen.

AnnexCinema | Winterse privévoorstelling
AnnexCinema is nog zo’n unieke locatie waar u uw plannen origineel kunt presenteren. AnnexCinema is dé Woerdense bioscoop waar u uw meeting kunt combineren met het bekijken van een film (naar keuze)! Beleef zo’n unieke privévoorstelling al vanaf 50 personen.
In de foyer kunt onder het genot van een hapje en een drankje proosten. Dit alles kan buiten de reguliere openingstijden! Ontdek de mogelijkheden.

Hofclub Werken & Vergaderen | Warm Winter Vergaderdeal
De Hofclub Werken & Vergaderen is een sfeervolle werk- en vergaderlocatie in Woerden. Ook tijdens de wintermaanden en rondom de feestdagen kunt u hier gebruik maken van vergaderzalen. Voel je thuis en beleef de gezellige en warme ambiance tijdens uw vergadering. Warm Winter vergaderen doet u bij Hofclub Werken & Vergaderen met warme chocolademelk in de sfeervolle vergaderruimtes. Blijf na de vergadering nog even hangen en praat na in het informele lounge café. Maak de borrel compleet met een warm portie bitterballen. Warm Winter vergaderen bij de Hofclub? Informeer dan naar een vergaderdatum. 

Aan de borrel!

Het jaar goed afsluiten en inluiden doet u natuurlijk met een borrel. In Woerden zijn er verschillende locaties waar u uniek kunt borrelen. Ontdek de 5 meest hippe en sfeervolle arrangementen en locaties!

  1. Onze partner Grand Café Plein 7 beschikt over verschillende (vergader)ruimtes die perfect zijn om een jaarafsluiting of borrel te organiseren. Maak gebruik van de geheel vernieuwde Grand Salon; een unieke ruimte vanwege de ligging midden in het historische centrum van Woerden. De ruimte beschik over een prachtige bar waar u de lekkerste drankjes kunt nuttigen. Een borrel voor het hele bedrijf is hier goed mogelijk. U kunt hier namelijk terecht tot 200 personen. Maak de (kerst)borrel compleet met een heuse (privé) kerstmarkt waar uw medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen! Meer informatie? Neem dan contact op met Plein 7.
     
  2. De Markies beschikt over diverse sfeervolle zalen die geschikt zijn voor een sfeervolle borrel. Van kleinere ruimten geschikt voor gezelschappen tot 20 personen, tot een zaal geschikt voor +/- 125 personen. U kunt hier genieten in een stijlvolle omgeving met landelijke sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kerst en nieuwjaar? Neem contact op met De Markies.
     
  3. Borrelen in een meer dan 600 jaar oud Kasteel? Kasteel Woerden heeft speciaal voor de feestdagen een borrelarrangement samengesteld. Voor € 29,50 per persoon worden u en uw gasten helemaal in de watten gelegd. Met een glas feestelijk prosecco bij aankomst, verschillende culinaire hapjes met uiteraard Woerdense kaas. Geniet onbeperkt van tapbier, de huiswijnen en frisdranken. Wat extra sfeer toevoegen doet u met een vuurschaal met daarboven een ketel warme glühwein of chocolademelk! *Dit arrangement kunt u boeken tussen 1 december t/m 31 januari voor de duur van twee uur en vanaf 25 volwassenen.

    Naast dit arrangement biedt Kasteel Woerden ook verschillende kerstmenu's. Geniet van een uitgeserveerd menu of van een menu in buffetvorm (vanaf € 37,50 per persoon). Lees hier meer over Kasteel Woerden.
     
  4. Een kerstborrel op een hippe locatie? Dan bent u bij Napkins op het juiste adres. Bedank uw team en proost met elkaar op de successen van het afgelopen jaar en proost op het nieuwe jaar. Bij Napkins kunt u een borrel verwachten die u niet snel vergeet. Geniet van een welkomsdrankje, lekkere hapjes en drankjes én een leuk kerstgeschenk! 
    Voeg een leuke activiteit toe! Speel een Kerst Pubquiz, de Jongens tegen de Meisjes Kersteditie of ga actief aan de slag tijdens diverse workshops.
    Liever een Kerstdiner of Kerstbrunch? Ook dat is mogelijk bij Napkins.
    Lees meer over Napkins.
     
  5. De HALL is ook nog zo'n hippe en inspirerende locatie. Speciaal voor de koude wintermaanden hebben ze bij De HALL een December-dossier opgesteld. Hierin zijn alle December Arrangementen te vinden. Vier kerst gezellig warm binnen in de HALL's Christmas Cabin. Organiseer in het decor van een warme winterse boshut uw Luxe Kerstborrel of houd het warm tijdens de WinterBBQ
    Benieuwd naar het December-dossier? Vraag deze dan snel aan.
    Lees meer over De HALL

Blijf slapen in (winter) Woerden...

Na een (kerst-, nieuwjaars)borrel of vergadering een nachtje blijven slapen in Woerden? Dat kan op sfeervolle locaties in Woerden.

Slaap in het Best Western City Hotel Woerden en geniet van het uitzicht op de Oude Rijn. Het hotel is centraal gelegen in Woerden, op loopafstand van het centrum en het station. en heeft een capaciteit van 64 kamers. Liever alleen dineren zonder te slapen? Voor groepen van 10 tot 55 personen biedt het Best Western City hotel de mogelijkheid om een lunch/diner te reserveren. 

Midden in het centrum van Woerden is Van Rossum Stadshotel, café, restaurant en vergaderhuis gevestigd. U vindt hier dus alles onder één dak! Organiseer een borrel, boek een speciaal Kerstdiner of blijf gewoon lekker slapen. Van Rossum hecht waarde aan menselijke warmte en een goed gesprek. Het café en restaurant zijn een genot voor alle zintuigen!
Neem contact op met Van Rossum en vraag naar de mogelijkheden rondom de feestdagen.
De special tijdens de wintermaanden? Dat is de High Wine voor maar € 25,- p.p. Geniet van 3 mooie wijnen en bijpassende hapjes geheel in Van Rossum stijl.

Feest in het groen

Een klein stukje buiten de stad Woerden ligt het groene dorpje Kamerik. Hier kunt u in alle rust een Kerstborrel of Kerstdiner kunt organiseren.

Kerst in de stal bij Boerderij de Boerinn
Tussen al het groen en de uitgestrekte weilanden vindt u Boerderij De Boerinn. Op 13 en 14 december kunt u hier samen met uw collega's terecht voor een feestelijke borrel of Kerstdiner. Vier Kerst in een sfeervolle stal waar een gezellige kerstmarkt te vinden is. Stel uw eigen Kerstpakket samen en laat iedereen naar huis gaan met een persoonlijk cadeau!
Gaat u voor de Kerstborrel dan kunt u voor € 24,50 p.p. 2,5 uur genieten van verschillende hapjes, onbeperkt drankjes en toegang tot de Kerstmarkt (waarde van de te besteden munten komt bovenop de normale prijs). Voor het diner betaald u € 54,50 p.p.
Natuurlijk kunt u ook op andere zelfgekozen datum kerst vieren met een diner, borrel of andere activiteit. Vraag bij Boerderij de Boerinn naar de mogelijkheden.

Wist u dat er nog veel meer te beleven is bij Boerderij De Boerinn? Ontdek de leukste teambuildingsactiviteiten!

Ryckelijk genieten bij Kameryck
Twinkelende lichtjes, drijvende fakkels, op de achtergrond spelen kerstliedjes langs het wandelpad...het Dickenskoor staat u al in traditionele kleding op te wachten. Verderop draait het varken aan het spit en staat de chef bij de Giant Smoker de heerlijkste gerechten te bereiden. Bij het kampvuur krijgt u een glaasje huisgemaakte glühwein of prosecco: het eindejaarsfeest is begonnen! Ziet u het al voor u?

Of het nu gaat om een formeel of informeel evenement, een aangeklede borrel of een heerlijk diner met aansluitend een spetterend feest. Dit alles is ook tijdens de feestdagen mogelijk bij onze partner Kameryck.

Ook bij Kameryck kunt u terecht voor originele teambuildingsactiviteiten! Bekijk ze hier.

Uitbundig feest of knusse borrel?

Knusse locatie aan het water bij Buitenplaats de Blauwe Meije
Een meeting midden in het groen, aan het water en met een vleugje kunst? Daarvoor kunt u terecht bij Buitenplaats de Blauwe MeijeSfeervol genieten bij Buitenplaats de Blauwe Meije, midden in het groen en aan het water. Een ongedwongen sfeer, huisgemaakte hapjes en een beeldentuin op de locatie.

Sfeervol feesten bij Gasterij de Milandhof
Gasterij de Milandhof is zeer geschikt voor grootschalige bedrijfsfeesten. Wilt u het jaar spetterend afsluiten? Dan is deze locatie wellicht wat voor u! Een uitbundig feest met lekkere hapjes, luxe koud- en warme buffetten, walking diners en andere wensen. De milandhof heeft hier ervaring mee en helpt u graag!

Kijk voor alle feestlocaties op www.ontmoetwoerden.nl

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Woerden Marketing

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement