Overweldigend overnachten in Hotel Mitland





Slapen als een koning! Dat doe je bij Hotel Mitland in Utrecht. Met de nieuwe themasuites maken ze van iedere hotelovernachting een beleving die je niet wilt missen. Het viersterrenhotel is gevestigd in een oase van groen aan de rand van Utrecht. De hotelkamers zijn vernieuwd, met als nieuwste eyecatcher: drie luxe themasuites.


Tekst Niek Arts, Fotografie Michael van Oosten

Het familiehotel investeert aan de lopende band in de interactie met zijn gasten. De laatste update zijn de compleet vernieuwde kamers. Het ontbreekt de zakelijke gast nu aan helemaal niks meer. Alle moderne gemakken, en die van de nabije toekomst, zijn in de kamers verwerkt.


State of the art kamers

“Als je één van de vernieuwde kamers binnenloopt, wil je er eigenlijk niet meer weg. Je voelt je er direct thuis”, vertelt marketing- en communicatieadviseur Michiel Prijs enthousiast. Met de uitgebreide renovatie is ook de lounge in het zalencentrum vernieuwd. “Deze lounge straalt warmte en rust uit. De ideale plek voor een break-out sessie of een korte pauze tijdens een intensieve vergadering.”



 

Overnachting als ongekende beleving 

In de nieuwe themasuites staat beleving centraal. Met deze drie suites slaat het hotel de belevingsspijker helemaal op z’n kop. Zodra je één van de suites binnenloopt, waan je je in een sprookjeswereld. Iedere suite heeft zijn eigen thema, te weten: Romantisch, Hollands design en Oude Hollandse meesters. In iedere themasuite staat een prachtige hartvormige whisperpool aangevuld met een grote inloop regendouche, een kingsize bed en een balkon met uitzicht op Fort De Bilt. De suites zijn daardoor ook erg geschikt als bruidssuite! 

Prijs: “Zo is er voor iedere gast een kamer dat het wauw-gevoel oproept. Persoonlijk vind ik de ‘romantische suite’ het mooist. Je beleeft er ‘t echte La Dolce Vita-gevoel. De strakke zwart-wit uitgevoerde inrichting staat garant voor een heerlijk verblijf. In de Oude Hollandse meesters Suite waan je je daarentegen volop in de gouden eeuw. Het is een klassiek uitgevoerde themasuite, waarin je vanuit je bed naar de Nachtwacht en het Melkmeisje kijkt. Onze laatste themasuite is de Holland Design Suite, die vooral bij buitenlandse toeristen populair is. Je bezoekt in één nacht alle Hollandse highlights en je slaapt in een op maat gemaakt klompenbed. Hoe uniek is dat?”

Kom gerust langs: het bed is voor u opgemaakt! Want één eigen ervaring zegt méér dan 1000 woorden.

www.mitland.nl

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Hotel Mitland

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement