Ongekende mogelijkheden #OpPapendal





Afgelopen jaar bestond Accon avm 100 jaar. De accountants- en adviesorganisatie zocht een mooie locatie voor de jubileumdag en kwam uit bij hotel Papendal. "De mooie locatie, centrale ligging en keuze aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten en catering waren factoren die hierin een rol speelden."

Jolanda Lensink is coördinator Marketing & Communicatie bij Accon avm. "Accon avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen." Lensink was medeverantwoordelijk voor de organisatie van de jubileumdag. "Op ons jubileumfeest waren ongeveer 550 mensen aanwezig. De gasten werden rond de middag ontvangen met een lekkere lunch. De opening van de jubileumdag en warming-up voor de activiteiten werd gedaan door oud-Olympiër en bokskampioen Arnold Vanderleijde. Ook werd het 'Olympisch vuur' aangestoken."



Activiteiten

De deelnemers konden kiezen uit ruim 25 activiteiten. Deze liepen uiteen van boogschieten tot levend tafelvoetbal, van mozaïeken tot een fietstocht en van een rondleiding op Papendal tot een workshop Gezonde voeding. Voor ieder was er dus wat wils. Daarna was er een lopend buffet en barbecue. Vervolgens ging de feestavond van start. Lensink: "De zaal was dusdanig ingericht dat men rustig kon bijpraten in een loungehoek, maar dat men ook lekker kon dansen of de band van een afstandje kon bekijken. Er werd in alle opzichten rekening gehouden met het aantal gasten en onze wensen."



Gastvrijheid

Lensink is erg te spreken over de gastvrijheid van Papendal. "De reacties waren enorm positief! Alles was goed verzorgd. Jeannette de Vries, onze contactpersoon bij hotel Papendal, dacht goed mee over allerlei zaken. De samenwerking met Hotel Papendal is erg goed verlopen. We zullen Papendal zeker in gedachten houden voor de toekomst!"

www.papendal.nl
 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Papendal

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement