Hotel Papendal: laat je meeslepen door de kracht van sport





Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek! Of het nu gaat om het vergroten van kennis tijdens een congres, het ontplooien van sporttalent of het organiseren van een evenement. Samen leggen we de lat op het juiste niveau zodat jij bereikt wat je wilt bereiken. 

Ons geheim

Mensen vragen ons vaak wat er allemaal gebeurt #OpPapendal. Ons antwoord? #OpPapendal gebeurt héél veel! De veelzijdigheid die je hier vindt, geeft ons complete karakter goed weer. Stap binnen, loop rond en je voelt het meteen: energie, trots en passie. Passie voor alles wat je doet, om het hoogst haalbare te bereiken. Altijd dat stapje extra zetten om dat wat je wilt ook écht voor elkaar te krijgen. Net als onze gasten, gaan wij voor goud. Iedere dag opnieuw. Die sfeer, dat gevoel, is wat Papendal anders dan anders maakt. Iedereen is welkom. Jij, jouw bedrijf of bijeenkomst hoeft niet persé iets met sport te maken te hebben. Uiteraard is sport wel een mooie metafoor om in te zetten. Doelen stellen, coaching, presteren, het zijn allemaal termen die zowel in het bedrijfsleven als in de sport belangrijk zijn.

Niets is te gek

Zo organiseren wij op Papendal al zeven jaar de UCI BMX Supercross World Cup, maar in 2018 wordt groter dan ooit uitgepakt. Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 mei 2018 werd er wederom, na een succesvolle eerste editie, een heus Muziek- en Foodtruckfestival én een Fiets- en Mountainbike fietstocht vanaf Papendal door de provincie Gelderland toegevoegd. Dit unieke sportieve event werd gecombineerd met aantrekkelijke BMX World Cup business arrangementen, zoals een VIP Lounge, Business Lounge, een Business meeting en Seminar arrangement. Ook was het mogelijk een Bedrijventeam voor de Holland Classic en Mountainbike Toertocht te formeren. Ten slotte bood Papendal de mogelijkheid om BMX’ers vanuit TeamNL clinics te laten verzorgen. Zo krijgt jouw bijeenkomst toch een sportief tintje! 

 

www.papendal.nl


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Papendal

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement