Verbinden en ontmoeten. Dat kan #OpPapendal

Papendal, thuisbasis van TeamNL is al jarenlang een inspirerende omgeving voor zowel sporters als zakelijke gasten. Want niet alleen sporters werken hier aan topprestaties, ook zakelijke gasten komen hier om goud te behalen met hun bijeenkomsten. Een van deze gasten is Inge Langwerden van de Gelderse Omgevingsdiensten. 


Op donderdag 19 april organiseerden de Gelderse Omgevingsdiensten een medewerkersdag #OpPapendal vanwege het vijfjarig bestaan. Inge Langwerden was verantwoordelijk voor de organisatie van deze medewerkersdag. “Tijdens deze dag stond verbinding en ontmoeting, naast kennis- uitwisseling en ontwikkeling, tussen de medewerkers van de zeven omgevingsdiensten in Gelderland centraal. Het thema van de dag was ‘Kracht’. Kracht stond daarbij symbool voor de kracht van onze individuele medewerkers, de kracht van iedere afzonderlijke dienst en de kracht van het Gelders samenwerkingsverband. Het ochtenddeel bestond uit een plenair programma en in de middag konden de medewerkers workshops volgen. De dag werd afgesloten met een diner in buffetvorm onder muzikale begeleiding van een dj.”SPORTIEVE START
Langwerden koos voor Papendal omdat de locatie beschikt over een grote plenaire ruimte in combinatie met een groot aantal subruimtes. “Maar ook omdat de locatie mooi aansloot bij onze thematiek en onze bedrijfscultuur. Papendal staat voor een groene omgeving, een restaurant dat werkt met lokale produkten en ook aan het milieu denkt. Ook dachten ze goed met ons mee in onze wensen en droegen ideeën aan. Zo hebben ze ons geadviseerd in de keuze van een gastspreker (Edith Bosch) en een sportieve start van de dag met een HAKA openingsdans.” Langwerden en haar collega’s kijken terug op een geslaagde dag. “Een dagje  impowerment, zowel individueel als met en voor elkaar!”

www.papendal.nl

Over de Gelderse Omgevingsdiensten
De Gelderse Omgevingsdiensten werken samen aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. In Gelderland bundelen de zeven afzonderlijke omgevingsdiensten hun krachten. De Gelderse Omgevingsdiensten zorgen, in opdracht van gemeenten en provincie, voor vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) op het gebied van milieu.

Informatie over de auteur

Papendal | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Papendal | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Papendallaan 3
6816 VD
Arnhem
Nederland

Content van deze auteur

Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!
Verbinden en ontmoeten. Dat kan #OpPapendal
Hotel Papendal: laat je meeslepen door de kracht van sport
Ongekende mogelijkheden #OpPapendal
Hotel Papendal: out of the box, flexibel en optimale service!
The Christmas Factory
The Christmas Factory #OpPapendal
Outdoor Gelderland
Business Lunch
Papendal Paviljoen; een bijzondere en originele locatie midden in de natuur