Ga je mee naar zee? blooming nu ook Locatie met Meerwaarde(n)



Hééé, ga je mee naar zee?

Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan dat zalige weer in Nederland. Wat is er dan heerlijker om jouw bijeenkomst te organiseren aan de kust? Nieuw bij Locaties met Meerwaarde(n) zijn de locaties van blooming. Ze blinken uit door duurzaamheid en MVO-beleid. 
Ooit was blooming een
 Volkshogeschool, omdat het vlak na de oorlog belangrijk was om mensen weer perspectief te geven. Inspiratie, ontspanning, ontwikkeling en groei waren hierin de kernwoorden. En dat is het nog steeds.

blooming Hotel is een ideale trainings- en evenementenlocatie. Dat komt mede door de bijzondere ligging in een bos- en duingebied, dicht bij kunstenaarsdorp Bergen. Een kleine 6 kilometer van strand en zee moet je wel heel erg je best doen om niet meteen in de ontspanning modus te schieten. De natuurlijke omgeving geeft ruimte aan de geest. En aan buitenactiviteiten in je programma. Van mountainbiken tot golfsurfen, yoga tot Tai Chi, alles is te organiseren.

blooming Landgoed Het Hof Bergen dateert uit de 17e eeuw en was toen een buitenplaats. De tuin is vanwege een heel oud lanenpatroon, één van meest bijzondere en authentieke tuinen van Nederland. Een supersfeervolle historische plek voor je vergadering, strategische sessie en kleine events. 
De moestuin speelt een belangrijke rol in de catering; er wordt biologisch gekweekt en de opbrengst van de tuin wordt direct in de keuken gebruikt. Je kunt je gasten laten verwennen met de top-gastronomie van Het Landgoed maar ook zelf aan het koken zetten. 

     

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement