Wat je niet wist over Madurodam



Wie kent het niet, dat ontzettend leuke miniatuurstadje in Den Haag. Daar vind je de beroemdste gebouwen, wijken en cultureel erfgoed dat Nederland rijk is, maar dan in mini (schaal 1:25 om precies te zijn). Maar wat jij vast niet wist, is dat alle opbrengsten van het park én de zakelijke bijeenkomsten geschonken aan goede doelen voor kinderen via het Madurodam Kinderfonds.

Madurodam is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro, die al op jonge leeftijd om het leven kwam. Vanaf het begin is het park bedoeld als fondsenwerver voor goede doelen. Nog steeds worden alle opbrengsten besteed aan projecten voor kinderen, waarbij heldhaftigheid, moed en empathie centraal staan.

Wil je een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over héél Nederland? Kom dan naar Madurodam. Ze hebben maar liefst 9 prachtige zalen. Van bedrijfsfeest tot congres, van bijeenkomst tot borrel. Hier kan het allemaal. De zalen zijn verschillend van grootte en sfeer, voor elke gelegenheid is er wel één te vinden.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement