DSCVRME - eerste editie nieuw internationaal netwerk event in Amsterdam‘DSCVRME – develop yourself, develop your business’. Met die belofte wordt tijdens de IBTM World in Barcelona een nieuw high end internationaal MICE event geïntroduceerd. Het biedt een tweedaags programma met focus op persoonlijke ontwikkeling én zakelijk matchmaking op basis van AI-technologie. Met maximaal 100 deelnemers biedt het evenement een exclusieve omgeving voor mid- en senior MICE professionals. De eerste editie van DSCVRME vindt in september 2020 plaats in Amsterdam.

Persoonlijke Ontwikkeling
DSCVRME is ontstaan vanuit de eigen ervaring van de initiatiefnemers. In de eerste fase van de carrière wordt door werkgevers geïnvesteerd in de opleiding en training van personeel. Echter, wanneer een professional doorgroeit naar mid- of senior level, ontbreekt het 70% van hen de vaardigheden die nodig zijn bij de functie. Daarbij geeft minder dan de helft van de professionals aan tevreden te zijn met het huidige trainingsaanbod.

Dscvrme vult dit hiaat en biedt persoonlijke ontwikkeling op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak. Vanuit de gedachte dat er zakelijk alleen wordt gepresteerd wanneer je persoonlijk goed in je vel zit, focussen twee van de 4 trainingen op de ontwikkeling van het individu en twee trainingen op het gebied van de ontwikkeling als professional.

AI technologie als basis
Het netwerken wordt op basis van een uitgebreide profielscan en verreikte registratiedata met behulp van een nieuwe netwerktool gefaciliteerd. De tool geeft op basis van algoritmes en AI technologie suggesties voor de match. De inhoudelijke matches worden vooraf met beide partijen gedeeld op basis waarvan een suggestie voor de onderwerpen en de lengte van de afspraken wordt gegeven. Zo bepalen deelnemers zelf met wie en hoe lang zij afspreken en optimaliseren zij hun ROI voor dit event.

Geen verkrampte time slots
Viona Terleth, tot voor kort eindbaas commercie bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, is een van de drijvende krachten achter het evenement. “Dit is niet het zoveelste forum of netwerkevent, DSCVRME is echt anders. Het event biedt een unieke setting door persoonlijke ontwikkeling en zakelijk netwerken te combineren. De persoonlijke ontwikkeltracks zijn stevig en confronterend en het netwerken gebeurt niet aan 1 op 1 tafeltjes in 12 minuten slots. Wij creëren een omgeving waarbij netwerken organisch plaatsvindt, geheel afgestemd op de individuele behoefte van de deelnemers. Zo ontstaan échte connecties.”

1:1 ratio
Dit evenement heeft een beperkte beschikbaarheid en is bedoeld voor de internationale MICE industrie. Vraag en aanbod worden samengebracht met een gegarandeerde 1:1 ratio. Terleth: “85% van de deelnemers aan de huidige forums geeft aan nieuwe en betere planners te willen ontmoeten. Daar speelt DSCVRME op in door hen zelf invloed te geven op wie er komt. Voorwaarde voor deelname is dat de leverancier een eigen klant of prospect meebrengt. De kwaliteit en kwantiteit van aanwezige planners ligt zodoende bij de gezamenlijk deelnemende leveranciers.”

www.dscvr-me.com

Datum

van
20
Januari
2021 10:00

tot
22
Januari
2021 19:00

Locatie gegevens

Naam
nnb
Adres
nnb
Postcode
nnb
Plaats
Amsterdam
Google maps
Algemene voorwaarden | privacy statement