Inntel Hotels Mainport Rotterdam



Gateway to the World

Mainport geeft toegang tot alle continenten van de wereld door het integreren van de invloeden van de wereld in een vijfsterren design setting. Uniek gelegen aan de oevers van de Maas, 215 kamers met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam, ook wel “Manhattan aan de Maas” genoemd.

Mainport stimuleert om hogere doelen te bereiken, door stijlvolle cocktailparty’s, sfeervolle diners, bijeenkomsten en internationale congressen op topniveau.

Mainport inspireert door een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. 

Mainport ontspant door wereldse wellnessfaciliteiten in Spa Heaven én geïntegreerd in iedere kamer. Mainport verrast door de centrale ligging; alle highlights van de stad Rotterdam zijn binnen uw handbereik.

Mainport is niet zo maar een hotel, het is een lifestyle; You’ll be surprised. 

Sensationele zalen met een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam zijn slechts het begin...

Restaurant Down Under en cocktail bar on The Rocks

Dicht bij Mainport’s lobby, op kadeniveau, voelt het als een ander continent. Met uitzicht over Rotterdam’s oudste binnenhaven bevindt zich hier de nieuwste bruisende hot-spot van de stad; Restaurant Down Under en Cocktailbar on The Rocks. De perfecte plek om te relaxen, echter nooit saai doordat er altijd iets te zien is.

Restaurant Down Under combineert de invloeden van de wereld, net als in de Australische keuken. Van Oost tot West, van sashimi tot Argentijnse steak, het komt allemaal samen in Down Under. 

on The Rocks is het drukst bezochte deel van Sydney en daarmee een logische naam voor de stijlvolle cocktail bar. Arriveer per watertaxi en geniet van de heerlijke cocktails van een professionele bartender. 

Mede door de unieke ligging van het hotel ten opzichte van de bereikbaarheid maar ook de zeer korte afstand naar het bruisende stadscentrum van Rotterdam zijn we er zeker van dat Mainport de perfecte keuze is.

Inntel Hotels Rotterdam Centre is de directe buurman met uitstekende interne verbindingen. Gecombineerd bieden de hotels 478 kamers en zaalcapaciteit tot 400 personen met voldoende break-out mogelijkheden.

Inntel Hotels Mainport Rotterdam



Leuvehaven 77
3011 EA
Rotterdam
Nederland
T: 010 217 5757
Algemene voorwaarden | privacy statement