Corendon Village Hotel AmsterdamCorendon Village Hotel Amsterdam is een 4-sterren hotel gelegen naast Amsterdam. Met comfortabele 680 kamers is Corendon Village Hotel Amsterdam het grootste hotel van de Benelux. Er is in elke kamer gratis high-speed wifi, een luxe flatscreen televisie, ruime badkamer en een moderne werkplek beschikbaar. Daarnaast zijn de kamers ingericht met stijl, waarbij de meeste kamers beschikken over een kunstwerk. Verder zijn de bedden speciaal ontworpen voor een goede nachtrust. Uiteraard heeft het hotel ook meerdere bars en restaurants met luxe gerechten, verschillende spa faciliteiten met een groot zwembad en fitnessruimte en een 24-uurs lobby shop.

Voor vergaderingen en evenementen bent u bij Corendon Village Hotel Amsterdam aan het juiste adres. Het hotel biedt 11 innovatieve en flexibele vergaderzalen. Functionaliteit, state-of-the-art technologie en gepersonaliseerde service gaan bij ons hand in hand. Onze zalen zijn naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling.

Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen aan de Schipholweg in Badhoevedorp, dicht bij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Hierdoor is Corendon Village Hotel Amsterdam dé ideale locatie voor (inter)nationale vergaderingen, galadiners, evenementen en congressen. Met de auto staat u al binnen 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel.

Corendon Village Hotel Amsterdam1171 PK
Badhoevedorp
Nederland
T: 020 - 8207843

Content van dit bedrijf

Take-off Corendon Boeing 747
Corendon gestart met transport Boeing 747 over snelweg en door weilanden
Boeing 747 landt in achtertuin Corendon Village Hotel