Woerden MarketingOntmoet Woerden

Woerden geeft je de ruimte!

www.ontmoetwoerden.nl

Woerden is centraal gelegen in het land en ligt midden in Het Groene Hart. De stad is uitstekend bereikbaar vanaf iedere plek! Binnen een half uur bevindt u zich in alle grote steden. Woerden ligt op 10 minuten afstand van Utrecht en is goed aan te rijden vanuit het noorden of het zuiden van het land. Ideaal voor een bijeenkomst waarbij iedereen uit een andere plaats komt.  Bij alle locaties vindt u parkeergelegenheid op loopafstand en veelal gratis. De locaties in het centrum liggen op loopafstand van het station.

In Woerden vindt u een uniek en divers aanbod van industriële, rustieke en hippe locaties, divers voor elke doelgroep. Woerden biedt u een echte belevenis! Wilt u er meer uithalen dan alleen een bijeenkomst? De locaties denken graag met u mee voor een leuk aanvullend programma in de historische vestingstad midden in het Groene Hart van Holland. Kwaliteit staat bij alle locaties hoog in het vaandel. Zij verwelkomen en ontzorgen u graag voorafgaand en tijdens de bijeenkomst voor een onvergetelijke meeting!

Persoonlijke aandacht en service staan voorop. De locaties zorgen voor een persoonlijke sfeer en geven de aandacht die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. In Woerden vindt u een gastvrije omgeving met een prachtige historische binnenstad. Woerden heeft haar eigen charme en hierdoor meer te bieden. Zakelijke groepen kunnen hier terecht voor het ‘totaalpakket’.

In Woerden vindt u kwalitatief hoge gastronomie met vele locaties die werken met producten uit de streek. Van BIB-Gourmands tot duurzame Green Key locaties, alles om het u en uw gasten naar de zin te maken! Ook overnachtingsadressen van landelijke B&B’s tot luxe hotels in diverse prijsstellingen in een puur Hollands landelijke omgeving.

Diverse arrangementen in combinatie met horeca en recreatieve locaties zijn mogelijk. Arrangementen worden op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.

Woerden MarketingEmmakade 6a
3441AJ
Woerden
Nederland
T: 0348-745492

Content van dit bedrijf

Genieten van de buitenlucht
Het belang van teambuilden
Tijd voor inspiratie met een workshop of training!
Ontdek Miracle Yoga en het geheim van Meeting & Office Yoga
Nieuwjaarsreceptie op een unieke locatie? Woerden geeft je de ruimte!
Nieuwe ruimten bij de locaties in Woerden!
Inspiratie voor de feestdagen
Culinair vergaderen
Nieuwe meetingruimten in Woerden!
Algemene voorwaarden | privacy statement