VisitBrabant Convention BureauNoord-Brabant: Business Brains & Hospitality Heart

Hét loket voor Noord-Brabant

Sinds haar opmars met betrekking tot de leisure-toerist, zet de provincie via marketingorganisatie VisitBrabant nu ook in op de zakelijke toerist met het werven van (inter)nationale zakelijke bijeenkomsten. Het VisitBrabant Convention Bureau vormt het startpunt voor iedereen die een zakelijke bijeenkomst of event wil organiseren, van groot tot klein. De ambitie is groot, want Brabant is booming.

Authentiek gastvrij als fundament

Brabant staat bol van de prachtige locaties voor zakelijke events, van de dynamiek in de binnenstad tot in de luwte van de natuur, waarbij organisator en gasten altijd kunnen vertrouwen op kwaliteit én de typische Brabantse gastvrijheid. Via onze website kunnen planners eenvoudig passende locaties vergelijken, maar liever nog hebben we persoonlijk contact. Het kost niets en zo kan er snel en eenvoudig vrijblijvend geadviseerd worden over de beste match. Indien gewenst bieden we bovendien hulp bij bijvoorbeeld het organiseren van overnachtingen, wining & dining en leuke (groeps)uitstapjes.

Samenwerking

Behalve de gastvrije sfeer is er meer dat Brabant typeert. Onze intrinsieke gastvrijheid nodigt uit tot samenwerking. Deze mentaliteit is garantie voor succes. Het maakt dat Brabant uitblinkt op thema’s als design, hightech, smart mobility, data science en agrifood.  Denk bijvoorbeeld aan het succes van Brainport. Alleen ben je sneller, maar samen kom je vérder. Steden als Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Helmond nemen daarin het voortouw, maar ook de omgeving van de Brabantse steden zijn nauw verbonden aan de economische pijlers. “Die gastvrije en open houding typeert de Brabantse mentaliteit en is ook de mentaliteit die merkbaar is bij zakelijke bijeenkomsten in Brabant: de open samenwerking zorgt voor een grotere verbeeldingskracht en een daadkrachtigere ontwikkeling, verandering of innovatie. Iedere bijeenkomst of event is gebaat bij een vleugje Brabant.”

Van Gogh, Efteling en de Brabantse steden

Brabant biedt een brede diversiteit aan fraaie locaties: van Philips-icoon Evoluon tot voormalige gevangenis De Koepel (Breda) en van de landelijkheid van De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events tot de grootsheid van de Brabanthallen. “Onze locaties zijn erop gebrand zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken, maar voor de ultieme ervaring, organiseren wij graag ook een sociaal programma.  “Neem je gasten mee in de wereld van de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Laat hen in de voetsporen treden van Vincent van Gogh of laat hen kennismaken met gastvrij ’s-Hertogenbosch of ‘Capital of Dutch Design’ Eindhoven.”

Contact | Wat kunnen we voor je doen

Meer over VisitBrabant Convention Bureau en hun diensten kunt u vinden op hun website: www.visitbrabant.com/conventionbureau of bel vrijblijvend met +31(0)13 303 03 90. Bekijk voor een indruk van de mogelijkheden ook de aftermovie van het RECONNECT in Brabant event i.s.m. MPI Nederland van juli 2021.
 
Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en vergadermogelijkheden in Brabant? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

We zien je graag in Brabant!

VisitBrabant Convention BureauNederland
T: 0133030390

Content van dit bedrijf

RECONNECT in Brabant was een succes!
Fieldtrip Visit Brabant: Business Brains & Hospitality Heart!
Regio Brabant: Slim - Sterk – Samen
Algemene voorwaarden | privacy statement