Bilderberg Chateau Holtmuhle



Verscholen in het landelijke groen van het Noord-Limburgse Tegelen, ligt Bilderberg Château Holtmühle. Naast Venlo, vlakbij Düsseldorf International Airport, Roermond en Maastricht. In dit statige middeleeuwse kasteel gaan grandeur en bourgondisch genieten moeiteloos samen met serene rust en luxe. het kasteel is uitermate geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten, evenementen en feesten met nét dat beetje extra.

Een businessmeeting bij Bilderberg Château Holtmühle betekent in alle rust bijeenkomen in de prachtige Maasvallei. Geen files, voldoende parkeergelegenheid en de stijlvolle ambiance van ons kasteel. Wij bieden u complete vergaderarrangementen waarbij u gebruik maakt van de modern uitgeruste vergaderruimtes, speciaal afgestemd op een meeting van het allerhoogste niveau. Bovendien bieden wij u service met een special touch, waardoor het u en uw gasten werkelijk aan niets ontbreekt. Onze Maitre B' stelt zich bij de aankomst graag voor aan de contactpersoon. Hij zorgt voor de perfecte organisatie van uw bijeenkomst.

In onze prachtige keldergewelven van ons kasteel of in ons serre restaurant, geniet u van een heerlijk diner, bereid met dagverse streekproducten en het beste van de moderne Franse keuken. Uiteraard kunt u onze restaurants exclusief voor uw gezelschap reserveren.

Ook het gehele kasteel exclusief reserveren behoort tot de mogelijkheden! Of het nu gaat om een vergadering, personeelsfeest of meerdaags evenement, het Château staat volledig tot uw beschikking. Wij zijn u graag van dienst met het samenstellen van een passend programma!

Bilderberg Chateau Holtmuhle



Kasteellaan 10
5932 AG
Tegelen
Nederland
T: 077 373 88 00

Content van dit bedrijf

Successen vieren met Hygge
Mijn #outofoffice: Boris Veldhuijzen van Zanten
Winterevents om warm voor te lopen
Bilderberg Hotel De Keizerskroon: processen durven loslaten
Ook de zakelijke markt is continu in beweging
Bilderberg outofoffice: het doel wint aan betekenis
Maatwerkprogramma Bilderberg geeft belangrijke toegevoegde waarde aan meetings
Bilderberg neemt Nederland mee #outofoffice
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen wil beste conferentiehotel van Den Haag worden
Bilderberg: Zeven Veluwse locaties, zeven verschillende belevingen
Nieuw op Bilderberg Landgoed Lauswolt: Bistro Nijeholt
Culinaire verrassingen tijdens 40-jarig jubileum Bilderberg hotel De Buunderkamp
Algemene voorwaarden | privacy statement