The Manor AmsterdamThe Manor Amsterdam zit in een uniek gebouw in Amsterdam-Oost: een perfecte locatie voor wie wil overnachten in een historisch gebouw tijdens een weekendje weg of stedentrip. Het pand is volledig verbouwd tot een hip hotel met comfortabele kamers, een trendy lounge en als culinaire traktatie het Italiaanse restaurant Enoteca. Kom tot rust op deze kalme, maar goed bereikbare locatie: met de tram, bus of fiets ben je binnen 7 minuten in hartje Amsterdam.

The Manor Amsterdam beschikt over drie inspirerende vergaderzalen, elk met daglicht en uitzicht op de tuin. Er is geen plek waar je meer ontspannen kunt vergaderen in Amsterdam. Twee zalen van elk 55 vierkante meter kunnen worden gecombineerd tot een grote zaal van 110 vierkante meter. Ben je met een kleinere groep en wil je een compactere ruimte, dan kun je bovendien terecht in een van de boardrooms. De zalen zijn voorzien van gratis Wi-Fi, een moderne geluidsinstallatie, een beamer met scherm en een whiteboard.

Vergaderlocatie
Voor de zakelijke reiziger is The Manor Amsterdam een goede keuze. Het hotel in Amsterdam-Oost is makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, en biedt al de nodige faciliteiten voor een ontspannen zakelijke overnachting: ontbijt vanaf 06.30 uur ’s morgens, gratis Wi-Fi in het hele hotel, 24-uursreceptie, 24-uurs roomservice, het Italiaanse restaurant Enoteca (keuken open tot 22.00 uur), conciërge service en een business corner in de lobby.

The Manor AmsterdamLinnaeusstraat 89
1093 EK
Amsterdam
Nederland
T: 020 7008400

Content van dit bedrijf

American Hotel wordt Hard Rock Hotel Amsterdam American
The Manor Amsterdam: Het echte Amsterdamse gevoel
Dankzij onze gemoedelijke sfeer komt de zakelijke gast écht tot rust
Nieuw bij Eden Hotels: yoga in je hotelkamer
Renovatie en bijzondere uitbreiding The Lancaster Hotel Amsterdam
Upgrade voor The Lancaster Hotel en American Hotel
Eden Hotels, een nieuwe oude naam
De Broeierd en City Hotel Hengelo van Hampshire hotels naar Eden Hotels
Eden Hotels is terug