Global Mobility Executives platform (Glomex)



Glomex, het eerste platform voor ‘Corporate Mobility Executives’ slaat een brug voor executives uit alle hoeken van de branche van zakelijke mobiliteit. Initiatiefnemers en management zijn : Huub Smeets, Herman Huijer en Carla van den Berg-Brantjes.(zie foto)

Glomex is een mobiliteitsplatform dat dient als verzamelplek voor verschillende industrëen die te maken hebben met zakelijk vervoer, in welke vorm dan ook.  ‘We hebben goed geluisterd naar de wensen van de internationale Corporate Travel Management gemeenschap. De meeste netwerkevenementen en congressen focussen op de eigen branche, er is geen overlap tussen de verschillende sectoren. We hebben een duidelijke behoefte geproefd om juist deze brug te slaan tussen alle takken van sport in onze branche. Juist om ook op deze manier bij elkaar te kunnen komen en van elkaar te kunnen leren’ stelt Carla van den Berg-Brantjes.

Het nieuwe Glomex wil een platform zijn voor een grote diversiteit aan experts die te maken hebben met of bijdragen aan de mobiliteit van bedrijven en hun werknemers. Zoals Fleet management, Business Travel management, Meetings & incentives, Employee daily commute benefits, Travel& Expense management, Travel & Mobility related product & services  en Travel & Mobility related technology.Glomex organiseert voor haar leden educatieve netwerkevementen met sprekers van hoge kwaliteit,

De Glomex website heeft een ‘members-only’-sectie om leden ook online de mogelijkheid te verschaffen om kennis te delen.

Global Mobility Executives platform (Glomex)




Content van dit bedrijf

Een goede start van 2015 voor Glomex
Algemene voorwaarden | privacy statement