De Werelt



Wat doe jij met de rust, ruimte en natuur rondom De Werelt? Deel kennis, inspireer, connect en verbind in één van de mooiste groene omgevingen van Nederland.

Jouw evenement in een prachtig natuurgebied

Een inspirerend hotel, met ruime congres- en vergaderfaciliteiten met een prachtig natuurgebied als achtertuin; dat is De Werelt, gevestigd op de Veluwe. Met diverse grote congreszaal en meerdere subruimtes, heb je hier alles in huis voor een congres, symposium of een ander zakelijk evenement.

Gebruik de omgeving

Wil jij het anders aanpakken? Maak jouw bijeenkomst effectiever en vooral een stuk creatiever door gebruik te maken van de omgeving. Met de bossen, diverse creatieve ruimtes én de fijne faciliteiten in- en rondom het hotel weet je zeker dat je met nieuwe inzichten en goede ideeën naar huis gaat. Ga tussen de presentaties door lekker fietsen, wandelen of bootcampen. Of neem die flipover mee het bos in!

Ideaal voor meerdaagse evenementen

Met 125 slaapkamers, 4 grote zalen en diverse subruimtes, een eigen restaurant en een buitenterras is de locatie ideaal voor meerdaagse evenementen. Het is bijna zonde om er maar één dag te verblijven. Na een dag vol nieuwe inspiratie op doen en output leveren, zijn jouw gasten toe aan ontspanning. Geef ze de full treatment en laat ze genieten van het bos, het restaurant en de premium matrassen. De dag erna start iedereen met een heerlijk ontbijt. Hier krijg je energie van!

Goed bereikbaar met trein en auto

De Werelt ligt in het middelpunt van Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen A1, A12 en A30. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Station Lunteren ligt op een kwartier lopen van De Werelt. We kunnen ook pendelbussen inzetten om gasten vanaf het station naar De Werelt te brengen.

Contact

Voor meer informatie kunt u het informatieformulier in vullen en nemen wij contact met u op.

De Werelt



Westhofflaan 2
6741 KH
Lunteren
Nederland
T: 088 - 000 1583
Algemene voorwaarden | privacy statement