De Zeeuwse StromenVergaderen in een inspirerende setting?

Wij geven u letterlijk de ruimte. Welkom in Renesse, daar waar zee en land elkaar ontmoeten!

Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is gelegen op slechts 300 meter van de kust. Deze unieke locatie brengt eenieder dichterbij de natuur, dichter tot zichzelf én nader tot elkaar. De ligging van Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen in combinatie met de nodige technische faciliteiten tilt elke vergadering, meeting of congres naar een hoger niveau. 

Wie zijn wij?
'Wij' zijn een eigenzinnig familiebedrijf in Renesse. De ligging nabij het strand en de ongedwongen ambiance zorgen ervoor dat u even ontsnapt aan de hectiek van alledag. De ideale plek om inspiratie op te doen! 

Onze missie
De Zeeuwse Stromen, VERRASSEND, anders en voor iedereen een warm THUIS! We zijn RESPECTVOL en ZORGZAAM naar ieder mens, dier en onze OMGEVING. We maken niet alleen deel uit van een unieke locatie, maar dragen ook bij aan de instandhouding hiervan. Op die manier kunnen ook toekomstige generaties hier HERINNERINGEN blijven maken.

Faciliteiten
Wij bieden een totaal van 8 vergaderzalen, waarvan er 4 (deze zijn tevens onderling koppelbaar) als multifunctionele ruimte fungeren. Daarnaast hebben wij in ons arsenaal onze speciaal uitgeruste UNIT 4 met een video wall van 3,5 bij 15 meter (uniek in Nederland!). Middels licht, geluid en onze ruime keuze aan meubilair creëren wij de setting voor een interactieve bijeenkomst die uw deelnemers nog lang bij zal blijven!

Elk van onze zalen is voorzien van het volgende:

  • Eigen klimaatcontrole en luchtverversing. Daarnaast: openslaande deuren;
  • Uitgerust met ramen zodat daglicht binnenvalt; 
  • Magneetstrippen over de breedte van de wanden;
  • Een groot scherm van uitstekende beeldkwaliteit;
  • Een conferentiekoffer (schrijfblokken, pennen, naamstickers, etc);
  • Zeer stabiele houten standaards met flipovers (2 per zaal). 

Wanneer u bij ons een arrangement boekt, maakt u zonder bijkomende kosten gebruik van ons koffie- en theebuffet op de gang. Onze keuze voor Peeze koffiebonen maakt dat elk kopje koffie een kwalitatief goed én bewust genietmomentje wordt (ook voor de koffieboeren). 

Onze CongresCoaches; uw aanspreekpunten!
Onze CongresCoaches, uw rotsen in de branding wanneer het gaat om het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst. Heeft u inspiratie nodig voor de juiste zaalopstelling, een verantwoorde versnapering of maaltijd, of brengt u een eigen laptop mee en bent u niet zeker van een passend verloopstuk? Geen probleem, onze CongresCoaches hebben hier al aan gedacht!

Onze CongresCoaches (Kristy, Mike & Tim) hebben met hun gezamenlijke branche-ervaring
-en de nodige voelsprieten- de juiste kennis in huis om u met raad en daad bij te staan. Wij leveren geen standaardpakketten, maar wij zetten graag dat ene stapje verder om van een event een memorable ervaring te maken. 

Certificering en beoordelingen
ANWB kampioen hotel
4 sterren
4-hamer vergaderclassificatie
ISO 9001
Klimaatneutraal
Waardering booking.com en zoover 8.5+

Bij ons:
Parkeert u gastvrij en maakt u kosteloos gebruik van WIFI

De Zeeuwse StromenDuinwekken 5
4325 GL
Renesse
Nederland
T: 0111-462040

Content van dit bedrijf

De Zeeuwse Stromen: Breek uit die vergadersleur
Algemene voorwaarden | privacy statement