Bilderberg Kasteel VaalsbroekVaals; het hoogste punt van Nederland. Waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15e eeuws kasteel en op loopafstand de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Luxe en stijl in historische atmosfeer. Dit hotel in Vaals is het ultieme vertrekpunt voor een ontdekkingstocht naar paradijselijk Maastricht of bruisend Aken. U komt volledig tot rust in de comfortabele en ruime hotelkamers. Proef de gastronomische heerlijkheden in het sfeervolle restaurant of de gezellige pub. Behoefte aan op en top verwennerij? Geef u dan over aan het Spa & Wellness Centre Vaalsbroek voor een ontspannende massage. Kasteel Vaalsbroek: onweerstaanbare charme!

Ongekende service en gastvrijheid. U overnacht in het hotel dat naast het kasteel is gelegen en dus ook vrijwel alle kamers hebben uitzicht op het kasteel. Deze 130 sfeervolle hotelkamers zijn rijk uitgerust met een minibar, telefoon, draadloos internet en koffie en theefaciliteiten. Voor extra comfort kunt u terecht in de smaakvol ingerichte suites en geniet van het adembenemende uitzicht op de landelijke omgeving. Het à la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’serveert smakelijke regionale gerechten. Heeft u persoonlijke wensen? De chef-koks staan u graag te woord over hun culinaire ambacht. Authentieke kasteelruimten, zoals de keldergewelven vormen klassieke decors voor een chique diner. En als de zon schijnt is het heerlijk vertoeven op de idyllisch gelegen tuinterrassen van het kasteel.

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft vier plenaire vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. Onze grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330 m2 en beschikt over een eigen lounge, ideaal voor productpresentaties en recepties. Naast de vergaderruimtes zijn er ook 18 subruimtes, die eveneens zijn voorzien van alle moderne audiovisuele technieken. Onze Coffeecorners, gelegen bij de plenaire vergaderruimtes, bieden u een keuze uit diverse koffiespecialiteiten. In het kasteel bevindt zich een Business Lounge waar computers met internetverbindingen tot uw beschikking staan.


Onze Maître B’ en technische dienst staan tot uw beschikkig, vanaf het moment dat u een aanvraag heeft. Voorafgaand aan de bijeenkomst assisteren zij u bij de planning, tijdens de bijeenkomst bieden ze ondersteuning en zij verzorgen tezamen met u een tussentijdse evaluatie en aan het einde van de bijeenkomst. Met deze one-stop-shop-faciliteit bent u verzekerd van een optimale service en vakkundig advies.

Bilderberg Kasteel VaalsbroekVaalsbroek 1
6291 NH
Vaals
Nederland
T: 043-3089313
F: 043-3089389

Content van dit bedrijf

Nieuw op Bilderberg Landgoed Lauswolt: Bistro Nijeholt
Culinaire verrassingen tijdens 40-jarig jubileum Bilderberg hotel De Buunderkamp
Algemene voorwaarden | privacy statement