Conferentiehotel Kontakt der KontinentenCongres in een voormalig missiehuis en klooster
Wij nodigen u van harte uit binnen te stappen in de wereld van Kontakt der Kontinenten. Een conferentiehotel in het hart van Nederland, waar voor iedereen altijd de koffie en thee klaarstaan. 

Beleef wereldse gastvrijheid
Waar gasten een wereldse gastvrijheid mogen beleven. Waar je in elke ruimte een andere wereld binnenstapt en van wereldse gerechten en versnaperingen kunt genieten. Waar in de historische panden, de grote tuinen en verscheidenheid aan zalen, iedereen de ruimte krijgt om zich te laten inspireren en simpelweg te genieten.

Centraal gelegen
Kontakt der Kontinenten ligt in het groen, op enkele minuten van de A28 en is binnen tien minuten te bereiken vanaf station Amersfoort. Gasten waarderen de centrale ligging met gratis parkeergelegenheid, de wereldse keuken en de diversiteit aan zalen. Het buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn picknicktafels, zitzakken, hangmatten en een groot activiteitenveld in het bos, dat zich goed leent voor teambuilding.

Ondersteuning en faciliteren staan centraal
Wij zijn niet zómaar een conferentiehotel. Ondersteuning en facilitering van het programma en het doel van uw bijeenkomst staan centraal. Maar, wij laten de gast ook op een ontspannen en creatieve wijze genieten van al het moois van de hele wereld dat wij verzamelen en willen dat iedereen die bij ons binnenkomt net iets rijker naar huis gaat dan dat hij of zij gekomen is. Iedereen krijgt alle ruimte, letterlijk en figuurlijk, om creativiteit te laten stromen, te leren en te werken; aan teambuilding of gewoonweg te genieten van een bijzonder evenement.

Een unieke beleving
De historische locatie met grote tuinen in combinatie met de wereldse gastvrijheid zorgen voor een unieke beleving die aanvoelt als een souvenir dat mee naar huis genomen kan worden. De verdieping en verrijking van contacten met andere culturen uit de wereld geeft een bijzondere verbinding.

Conferentiehotel Kontakt der KontinentenAmersfoortsestraat 20
3769 AS
Soesterberg
Nederland
T: 0346 351755
F: 0346 354735

Content van dit bedrijf

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten opent pop-up restaurant
Kontakt der Kontinenten spelershotel Dutch Open
INSPIRATIE VOOR EEN SUCCESVOLLE HEIDAG
Nieuwe keuken met een culinair werelds tintje
Vluchtelingen centraal tijdens inspiratiedag van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten en O Original schenken meer dan alleen water
Samenwerking MeetingReview met Olery in de praktijk: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Algemene voorwaarden | privacy statement