Movenpick Hotel Amsterdam City CentreZaken doen op z’n Zwitsers. | Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Mövenpick Hotel Amsterdam City Center is prachtig gelegen aan het water, de kamers hebben een Zwitsers uitzicht over Amsterdam. Er is een groot en modern congrescentrum.

Locatie
Gelegen aan het IJ naast het Muziekgebouw aan ’t IJ en de Passenger Terminal Amsterdam. Het hotel is goed bereikbaar vanaf Centraal Station (5 minuten), de A10 en Schiphol Airport.

Hotel kamers
We hebben 408 comfortabele en ruime kamers zoals de Classic room, de Superior rooms op hogere etages en Executive rooms met toegang tot de executive lounge. De Junior Suites bieden nog meer ruimte en luxe faciliteiten. Mede dankzij een warmte koude installatie en fairtrade linnen zijn we een van de duurzaamste hotels in Amsterdam.

Meeting ruimtes
Grotere events en congressen zijn mogelijk. We zijn onderdeel van ijVENUES, onze 5000m² grote congresstad. Bestaande uit 25 flexibele meeting ruimtes, een auditorium voor 700 personen en een grote ruimte voor plenaire sessie tot 1200 deelnemers. Bijna alle zalen hebben daglicht, zijn pilaarvrij en voorzien van de laatste AV apparatuur. Onze foyers gelegen om de zalen zijn ideaal voor lunches en koffiepauzes, met onze eigen Mövenpick koffie. In totaal kunnen we congressen tot 1900 deelnemers organiseren.

Movenpick Hotel Amsterdam City CentrePiet Heinkade 11
1019 BR
Amsterdam
Nederland
T: 020-5191200
F: 020-5191239
Algemene voorwaarden | privacy statement